ADVANCE TECHNIQUES Daily shine serum za suve krajeve - moja omiljena bočica!

Za mene je kosa ono prvo što na nekome zapazim. Veoma vodim računa o izgledu kose. Može da mi se desi da se ne našminkam ili da napolje izađem u kućnim papučama, ali kosa će mi sasvim sigurno biti u najboljem mogućem izdanju :D 

Koristim raznorazna sredstva za negu i stajling kose i trudim se da ne preterujem. Ne znam da li ste vi primetili, ali jako je teško pronaći preparat koji će na kosi postići onaj efekat koji ste zamislili - a ne suprotan! Mnogi proizvodi su samo prošli kroz moje kupatilo, a naročito sam rezervisana kada su u pitanju serumi za kosu. Imala sam više seruma i obavezno su mi slepljivali kosu.


ADVANCE TECHNIQUES Daily shine dry ends serum radi bukvalno sve što je navedeno u opisu: redukuje suve krajeve, revitalizuje oštećene dlake, pruža glatku, sjajnu kosu i pruža do 65% manje kovrdza.

Sam serum je providna i uljasta supstanca, ali ređa nego ulje - gotovo vodenkasta. Bazira se na silikonima i vrlo lepo se prima i širi po kosi. Ima sladunjav, blag miris, koji mene podseća na ulje za bebe. 


Uputstvo za upotrebu: Nanosi se na upravo opranu i dobro prosušenu kosu (najbolje peškirom). Špricnete malo seruma na dlan, protrljate dlanove i utrljate serum u kosu sa akcentom na krajeve kose! Trebaće vam mala količina seruma, pa pazite da ne pošpricate previše - vrlo se lepo širi kroz kosu. Nakon toga možete da stilizujete i tretirate kosu uobičajeno - feniranje, presovanje i sl. Dakle, ne ispirate serum! Nakon nanošenja, primetićete da vam je na dlanovima ostao uljasti film, pa ćete morati da operete ruke :D

Serum takođe možete koristiti i na potpuno suvu kosu, u smislu nanošenja na krajeve ili pramenove, ako koristite presu.

Ono što ćete primetiti već nakon prvog nanošenja je da je kosa smirena - nema izlomljenih pramenova, kovrdze su manje uočljive - ali istovremeno pokretna i lepršava a ne ulepljena. Takođe kosa poprimi izuzetan sjaj.

Nakon nedelju dana svakodnevnog nanošenja, primetićete da su se suvi krajevi značajno redukovali - što je mene lično oduševilo, budući da imam običaj da koristim presu za kosu, pa su mi krajevi po definiciji suvi (još nisam otkrila idealno sredstvo za termičku zaštitu kose - ako znate neko, javite!).


Pakovanje&dizajn: Staklena bočica od 30ml, sa pumpicom i plastičnim zaštitnim poklopcem (koji ja uvek vrlo brzo izgubim!). Idealnih je dimenzija da stane u šaku, pa je pogodna za korišćenje. Nemam nikakvih zamerki na dizajn, a sama količina od 30ml će vam biti dovoljna za sigurnih 2 meseca redovnog korišćenja!

Zaključak: Ovaj serum je jedan od najboljih preparata za kosu koje koristim. Višefunkcionalan je i ekonomičan i vredi svaku paru! Preporučujem ga za sve tipove kose. Koristili su ga manje i više zahtevni kupci i do sada nikoga nisam imala prilike da čujem da se žali :) 

Cena u trenutno aktuelnoj brošuri 04/2011 je na popustu i iznosi 439 dinara, standardna cena je 600 dinara - što je još uvek povoljnije od mnogih sredstava za kosu ovog tipa!

Svih pet zvezdica za ovaj proizvod!


* * * * *

NAPOMENA: U brošuri za april - kampanja 05/2011 - dakle predstojećoj, serum će biti na extra akciji od 299 dinara (uz naručivanje još jednog proizvoda iz Advance Techniques, Avon za decu, Avon Sun, Footworks, Bubble bath ili Senses kolekcije) !!!



4 komentara

  1. Apsolutno se slazem, pored svega sto si navela, mogu da dodam da ima savrsen miris! Nisam skoro kupila preparat za kosu koji mirise bolje od ovog seruma. Moja preporuka.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni ovaj serum nije nista pomogao.

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas kvalitetan proizvod. Sve preporuke.

    OdgovoriIzbriši
  4. Narucila sam ga i ovih dana treba da mi stigne :) Za ovaj serum sam cula samo reci hvale.

    OdgovoriIzbriši