ANEW BEAUTY kremasta senka sa lifting efektom

Anew beauty kolekcija spada u luksuznije i skuplje iz Avonove ponude. Kolekcija obuhvata raznorazne anti aging i lifting proizvode i nije namenjena mlađim osobama. Moja mama koristi neke Anew preparate i uglavnom je zadovoljna. Pre izvesnog vremena, naručila je senku za oči iz ove linije, međutim promašila je boju i prosledila je meni. Kako sam ja inače fanatik za senke, a i pobornik sam teze da sa anti aging kozmetikom nikad nije rano da krenete :D, nisam gubila vreme da isprobam i ovu "čarobnu bočicu".


Opis: ANEW BEAUTY Eye-Lifting Serum Shadow, kako glasi pun naziv, je kremasta senka za oči koja vidno smanjuje bore i daje kapcima zategnutost i generalno neguje kožu.

Sve kremaste senke koje ja posedujem su prilično živih boja, neke i sa sjajem, dakle uglavnom su "noćna varijanta" šminke, tako da me je kod ove senke malo iznenadila boja. U pitanju je plum nijansa, koja je neka vrsta pastelne mat ljubičaste. Kasnije sam u katalogu videla da su i ostale nijanse u ponudi takođe pastelne i neupečatljive, tako da bih ovu senku definitivno svrstala u dnevne senke. Osim toga, budući da je kolekcija prvenstveno namenjena starijim osobama, ne iznenađuje što nema jarkih boja :) tako da to ne mogu da uzmem kao minus.


Jedna od većih mana je u aplikatoru, za koji bih očekivala da je sunđerast ali je zapravo nešto kao četkica laka za nokte, tako da nije moguće "doziranje" količine senke - uglavnom je ispadne previše na kapcima, pa ćete biti prinuđeni da je razmazujete prstima ili četkicom za senku. 


Tekstura je polu - gelasta, masnija i hidrantna. Srednje brzo se absorbuje. Dok se suši na kapku osetićete blago zatezanje, ali zaista ništa alarmantno tako da po meni bez problema mogu da je koriste i 20 - godišnjakinje ako baš žele. 

Senka se dobro razmazuje - možda čak i previše dobro! Boja jednostavno nije intenzivna i koliko god senke da stavite imaćete "barely there" efekat - za dnevnu šminku potpuno ok. Posebno da naglasim za plum nijansu, ima poente da je naručujete jedino ako vam je svetao ten. Ukoliko imate tamniji ten (kao moja mama) plum nijansa se uopšte neće videti!

Ono što sam ja otkrila je da je možete koristiti kao osnovnu boju i sjajnu bazu za senke u prahu. Sa ovom osnovom, senke u prahu stoje na kapcima, bez problema, ceo dan! :)

Pakovanje i dizajn: Bočica deluje luksuzno ali mislim da bi Avon trebalo da poradi na aplikatoru.

Što se cene tiče, mi smo je u okviru akcije dobile za samo 1 dinar, ali je inače negde do 1000 dinara.

Zaključak: Ukoliko vam više odgovara diskretna šminka, a nemate problem sa masnim kremastim senkama, ova senka je dobar i kvalitetan izbor. 


* * * *



3 komentara

  1. wow super ti je blog!:) pratim te :) julietspen.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Moja mama je kupila ovu senku i priznajem da smo je samo probale par puta. NEkako nismo zadovoljne, skoro da se ne vidi, nekako se cudno nanosi, a kada se sasusi ima obicaj da popuca. Iako apsolutno obozavam Anew proizvode, moram da priznam da im ova senka bas i nije najblistaviji momenat.

    OdgovoriIzbriši