Avon Extra Lasting - pink peach - lipstick

Među mnogim novitetima, Avon se potrudio i "podmladio" svoju staru i kvalitetnu Perfect wear liniju. Tako osim novog dizajna sa zavodljivim, svetlucavim crvenim slovima na crnoj pozadini, linija je dobila i novo ime - Extra Lasting make up, linija dugotrajne šminke - što je od početka bila osnovna ideja ove kolekcije. 


Budući da sam bila u potrazi za određenom bojom ruža, odlučila sam se da naručim pink peach nijansu Extra Lasting lipstick kolekcije. 

Avon Extra Lasting lipstick - formula koja pruža punu, postojanu boju i do 8 sati. Pakovanje od 1,8 gr. 

Kako sam ranije koristila Perfect wear, mogu da kažem da je, što se ruževa tiče, osim dizajna i imena sve ostalo manje više isto. Extra Lasting je pre svega postojan ruž. Ne traje punih 8 h, ali jeste trajniji nego prosečni ruževi (recimo da traje bar 4 - 5 h). Ne razmazuje se, i par minuta nakon nanošenja, ostavlja jedva vidljiv trag na čaši (gotovo neprimetan). 

Ne spada u hidratantne, primetno isušuje usne (ocrtava one linijice), pa ga uvek koristim preko nekog hranljivog balzama za usne. Dakle, zahteva neku hranljivu podlogu, ali budući da je dosta postojan, ovo i ne uzimam za neke minus. 

Pigmentacija je dobra i boja jeste puna. Pink peach je, što se mene tiče, savršena nijansa, mada sam je  zamišljala mnogo više narandžasto (prema onome što sam videla u katalogu). Ne preterano upadljiva, boja breskve u pink tonu sa nezanemarljivim sedefastim sjajem! Veoma lepo stoji i otvara lice (ja imam svetao ten). Mislim da, iz cele linije, jedino Eternal Flame ide na mat. Sve ostale nijanse su manje ili više sedefaste.

Ono što zameram ovoj kolekciji je siromašan izbor nijansi - svega šest tonova. Takođe, boje u katalogu skoro ni za jednu ne odgovaraju stvarnim. U katalogu su nekako previše svetle. Zato savetujem da pre naručivanja tražite uzorke.

Pakovanje: Crna futrola, elegantnog i dopadljivog dizajna, sa svetlucavim crvenim natpisom. 

Zaključak: Sve ukupno, kvalitetan dugotrajan ruž, sa koji možete biti vrlo zadovoljni, ukoliko nađete svoju nijansu :D







Da li nameravate da kupite ovaj proizvod? Kakvi su vaši utisci ukoliko ste ga već koristili? Da li vam je ovaj post pomogao?

Objavi komentar

Nema komentara