Avon Super Shock Gel Liner + ajlajner četkica


Kada sam u prošlom Avonovom katalogu naletela na Super Shock gel eyeliner u teglici, oduševila sam se i bez razmišljanja odlučila da ga naručim. I to zajedno sa odgovarajućom, kosom četkicom za nanošenje. Volim gel varijantu ajlajnera jer sa četkicom mogu lakše da ga nanesem i da korigujem eventualne greške (ne zahteva takvu preciznost kao onaj u olovci).  Između blackener metal i shimmering sappire, koje su u ponudi, odlučila sam se za prvu nijansu.


Budući da redovno koristim već legendaran i izuzetno kvalitetan Avonov Super Shock Gel kreon, nadala sam se da će varijanta u kutijici biti podjednako kvalitetna. I moram reći da sam se malo razočarala.

Avon SuperShock Gel Eyeliner - metalik gel ajlajner, za postizanje dugotrajne, precizne linije. U kutijici od 12ml. 

Sam proizvod, kada otvorite teglicu, izgleda dosta čvrsto. Međutim, zapravo je gelast, mekan i vrlo se lepo i glatko nanosi. Četkica bukvalno klizi :)

Blackener metal je lepa crna boja koja se blago, sitno presijava, ali ne preterano već vrlo lepo i elegantno, tako da je zgodna i za dnevnu i za noćnu varijantu. Međutim, pigmentacija je slaba i to me je razočaralo. Ni posle nekoliko premaza nisam uspela da dobijem naročiti intenzitet. Nadam se da će Avon poraditi na ovome, u skorije vreme. 


Što se tiče postojanosti, kada se proizvod osuši, vodom ga je nemoguće ukloniti. Čak se ni ne razmazuje - ali ni makac :D Rekla bih da bez ikakvih problema može da traje, ako ne i ceo dan i nije ga potrebno obnavljati.

I zaista, samo dve nijanse?!? Šmrc! U katalogu predviđenom za UK tržište, vidim da je u ponudi i braon nijansa - Flashy Brown. Što se tiče Shimmering Sappire - plave nijanse, deluje zanimljivo i nameravam da je isprobam (možda bude jače pigmentisana ;) 

Pakovanje: Preslatka, staklena teglica, sa lak crnim poklopcem. Dobija se u kartonskoj, zaštitnoj kutijici. 

Zaključak: Izuzev slabije pigmentacije u  blackener metal nijansi, izuzetno kvalitetan proizvod. Šteta što nema  većeg izbora boja. Cena je vrlo pristupačna.





Avon Eyeliner Brush - crna, plastična kosa četkica. Dužina ~ 17,5cm.

Četkica je zaista izuzetna. Ni preterano čvrsta, ni preterano meka, odlične dužine. Omogućava zaista jednostavno i precizno nanošenje proizvoda. A može se koristiti i za isticanje obrva ;)

Dakle,  kvalitetna četkica po prilično finoj ceni (u odnosu na neke brendirane makeup četkice).




Koju vrstu ajlajnera vi koristite? 

7 komentara

  1. na nekoliko blogova sam procitala o slaboj pigmentaciji, pa nisam ni pokusavala da ga narucim... steta sto je tako, kad je vec postojanost dobra, a i nadala sam se da ce biti slicniji super shock olovkama, one su mi fenomenalne...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da. Ja sam i mislila da je formula ista kao i kod SuperShock kreona - budući da su i one gelaste, te da je ovo samo varijanta u teglici. Ali avaj...

      Izbriši
  2. Prekrasno izgleda ali pigmentacija je baš oš, ja volim kad je eyeliner baš jako crni ili tamnosmeđi ali ovo je baš loše pigmentirano. Nisam još isprobala u gel varijanti ali vidim da je praktično pa moram čim prije. Ja koristim tekući eyeliner iz Orifleama i super mi je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tečni eyeliner im je zaista sjajan - moja mama ga koristi i oduševljena je. Samo što moraš imati baš preciznu umetničku ruku, čime se ja ne mogu pohvaliti :D

      Izbriši
  3. Aha....nisam htela uzimati ovaj gel lajner, ne stavljam ja to, samo olovkom izvlacim, ali sam cetkicu uzela i bas se pozitivno iznenadila :) super je za te parice...

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se lično ovaj ajlajner dopada. Baš je postojan.

    OdgovoriIzbriši