Oriflame Giordani Gold Ruby Lipstick - ruž sa sjajem rubina



Oriflame je  u martu prošle godine, izbacio neke novitete u okviru svoje, prestižne i luksuzne, Gordani Gold linije. Još tada me je zaintrigirao Ruby ruž za koji Oriflame tvrdi da sadrži čestice rubina u prahu, koje "stvaraju balans između blistavosti i sjaja". Prah rubina na usnama? Zanimljivo. Da li zbog rubina, elem redovna cena mu je značajno veća u odnosu na ostale ruževe u katalogu, pa sam odlučila da sačekam sniženje. I tako sam ga konačno naručila, u nekom od prošlih kataloga, na akciji :)


Giordani Gold Ruby ruž - ruž raskošne strukture, sa prahom pravih rubina, daje savršen sjaj u paleti prirodnih boja. Hidrantna svojstva i 3F obezbeđuju da vaše usne budu glatke, zaštićene i neverovatno privlačne.Pakovanje od 4g.

Tempting Coral je prava svetla koralno crvena, koja malčice naginje ka narandžastoj, dakle dosta upadljiva. Mada obično boje iz kataloga uvek bar za nijansu odstupaju od onih koje dobijete, Tempting Coral je bukvalno identična sa onim što vidite na papiru!

Ruž je pre svega, lepo pigmentisan. Dovoljno je samo jedno nanošenje za punu boju. Ovo me je baš prijatno iznenadilo, budući da sam očekivala više balzamast ruž :) Tekstura je kremasta ali ne preterano. Pruža hidrataciju i neće isušiti usne, ali ima i hidrantnijih ruževa. Ja se bolje osećam kada imam neki balzam za usne kao podlogu. Lepo se nanosi i boja je ravnomerna. I budući da ne spada u dugotrajne ruževe, pristojno je postojan (neka 2 sata). 

Specifično za ovaj ruž je da ima čudan sjaj u smislu da nije u pitanju sitan shimmer, već su šljokice nekako osetne. Ovo daje zaista lep srebrnkasti sjaj, ali i malo ograničava - više je za neku večernju varijantu, nego za dnevnu - bar što se mene tiče. S druge strane, ja jesam naručila upadljivo raskošnu crvenu nijansu, za posebne prilike, pa sam u tom smislu zadovoljna :D

Mada Oriflame ruževi inače prelepo mirišu, GG Ruby je potpuno bez mirisa! (ili sam ja uhvatila neku prehladu, a da toga nisam još svesna lol).

Pakovanje: Luksuzno dizajnirano pakovanje, u sedefasto zlatnoj boji, sa crvenom ukrasnom graničnom linijom koja na sredini asocira na mali rubin :)

Zaključak: Generalno sam zadovoljna ovim ružem. Pruža zaista raskošnu boju (u čak 15 različitih nijansi!) sa elegantnim sjajem, a da pri tom ne isušuje usne. Planiram da ga naručim u još nekim nijansama, ali isključivo kada bude na akciji, jer mislim da redovna cena nije srazmerna kvalitetu.

***/*****








RICINUS COMMUNIS OIL, MICA, DIISOSTEARYL DIMER DILINOLEATE, OCTYLDODECANOL, TRIISODECYL TRIMELLITATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, POLYETHYLENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CERA CARNAUBA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ISOPROPYL LANOLATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, PENTAERYTHRITYL TETRACAPRYLATE/TETRACAPRATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, OCTOCRYLENE, CERA MICROCRISTALLINA, PARAFFIN, CANDELILLA CERA, TOCOPHERYL ACETATE, ALUMINA, SILICA, PERSEA GRATISSIMA OIL, RUBY POWDER, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL, PROPYLPARABEN, TALC, PARFUM, RETINYL PALMITATE, TIN OXIDE, BHT, LINALOOL, TOCOPHEROL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, CITRIC ACID

Da li koristite GG Ruby ruž u nekoj drugoj nijansi i kakvi su vaši utisci?


4 komentara

  1. Svidja mi se nijansa jako puno:D Moraću naručiti neki od ovih:)

    OdgovoriIzbriši
  2. jako lepa nijansa... zapravo, nije tako jarko crvena kada se namaze, bas je prirodna :) taman izmedju narandzaste i crvene, zar ne?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, u suštini nešto kao prava koral crvena koja naginje ka narandžastoj :)

      Izbriši