Avon Magix Tinted Face Perfector

Ovo je proizvod o kome sam još davno počela da pišem i iz nekog razloga nisam nikad završila post. Pre neki dan sam "čistila" drafts i ugledala tekst, pa evo konačno finalne verzije :)

Avon Magix Tinted Face Perfector SPF 15 predstavlja nešto što bi pre moglo da se opiše kao tonirani prajmer nego kao podloga ili korektor. Koristila sam ga vrlo uspešno celo leto. Nisam ga primetila u novom  Avonovom katalogu i nisam sigurna da li ga Avon još uvek ima u ponudi.

Namenjen je masno/kombinovanom tipu kože. Kreiran je da matira kožu do 10 sati, vizuelno minimizira pore pomoću Optix Light-Diffusing tehnologije, koriguje fine linije i savršeno se adaptira pigmentu kože. 

Lako se nanosi (uz pakovanje dobijete fin sunđerčić u tu svrhu, što je plus). Formula je kremasto - gelasta dok na licu dobija puderastu teksturu. Ostavlja lagan ali suv osećaj. Ako imate kombinovanu kožu sa izraženijom T zonom kao ja, ne morate da ga nanosite na celo lice (izbegavajte suvlje delove). Izuzetno je slabo pigmentisan (gotovo da nije uopšte), pa ne očekujte da će prekriti ma kakve nepravilnosti. Međutim, ako promašite nijansu, pa na primer izaberete previše svetlu, daće licu određen hladan ton.

Blago umanjuje vidljivost pora i uspešno matira kožu, ne baš punih 10 sati ali dobrih 6 - 8, što je sasvim ok! Mada, nisam sigurna kako bi se izborio sa izrazito masnom kožom. Sadrži SPF 15, pa o tome ne morate da brinete. Veću zamerku imam na miris, koji je nekako veštački "plastičan" i ne baš prijatan.

  
Pakovanje

Kutija je nešto masivnija nego što bi se očekivalo, sastoji se od dva odvojena odeljka: krem sa ogledalcem i poseban odeljak za sunđerčić, koji možete da menjate. Praktično, ali malčice glomazno.Crna ambalaža, ukrašena slovima koja se nekako prelivaju u "duginim bojama" što pakovanje čini malo "jeftinim", ali opet to je stvar ličnog ukusa.

Zaključak

Avon Magix Tinted Face Perfector SPF 15 je kao prajmer, koji ćete koristiti ispod pudera za mat efekat, prilično pristojan proizvod. Ako ne očekujete ništa više osim ovoga, bićete zadovoljni.

Ocena
***/*****

 
Da li ste koristili  Magix Tinted Face Perfector i kakvi su vaši utisci?



 

Objavi komentar

Nema komentara