Najava za skorije Oriflame & Avon recenzije


Pre nego što počnem najavu, dugujem objašnjenje svima koji su se u međuvremenu pitali, gde sam nestala :)

Dakle, jednog jutra sam otvorila kupatilo i zapanjeno se suočila sa armijom Oriflame & Avon flašica, tubica, pomadica i koje čega. Prava mala invazija! Shvatila sam da imam zalihu šminke i kozmetike bar za narednih šest meseci intenzivnog korišćenja.Tako sam teška srca odlučila da neko vreme apstiniram od O&A kataloga i "strastvenog" (ili fanatičnog) online naručivanja. Dani su prolazili. Nedelje...Meseci. A onda sam prošlog ponedeljka primetila da mi je poslednja maskara (od pet koliko sam imala u rezervi) na izdisaju! Kolona gelova za tuširanje se proredila i najzad ničeg od proizvoda za zimsku negu kose nije bilo na vidiku. Više nego dovoljan broj razloga :)

Ovaj post je najava za nekoliko narednih recenzija koje ćete čitati. Pomalo razočarano moram da primetim, listajući oba kataloga, da ni Avon ni Oriflame nemaju mnogo "noviteta". Avon u svom C16 katalogu predstavlja novu glamuroznu Luxe make up kolekciju. Privukli su me, kao i obično karmini i senke. Više o tome, uskoro!


Osim toga, na skoro 250 strana, dominira zaista impresivan izbor nakita, aksesoara i pratećeg materijala, gomila mirišljavih (i već viđenih) setova i nova Drama maskara u kompletu sa simpatičnom torbicom. 

Oriflame C16 na čak 160 stranica (da li se to meni čini ili je katalog deblji nego inače?) promoviše novu Sparkle in Paris mirisnu notu i prateće make up, body & accessories proizvode iz iste linije. Mozda vam se svidi miris, moj utisak je: još jedna varijacija na temu.

Ono što bih izdvojila iz gomile gift setova sa nagoveštajem predstojećih praznika je nova jesenja Neo Chic make up kolekcija (trobojne senke, karmin i lak za nokte) koja eksplozivnim bojama naglašava usne i gradi ravnotežu prelepim, pastelnim senkama za oči i interesantnim ali nežnim bojama laka za nokte. Sve to u preslatkim kutijicama. O ovoj kolekciji detaljnije u sledećem postu!





Nisam mogla da "zaobiđem" Oriflame Hyper Stretch maskaru, Avonov već legendarni Advance Techniques Lotus Shield i još neke proizvode o kojima ćete, naravno čitati.

Nadam se da sam vas zainteresovala :)


2 komentara

  1. Ja zeljno ocekujem recenziju za huper stretch maskaru :) drago mi da si se vratila :D A.

    OdgovoriIzbriši
  2. A meni je drago da je primećeno da me nije bilo :) Uživajte u recenziji i hvala što pratite blog!

    OdgovoriIzbriši