Naručena recenzija: Oriflame Beauty Perfecting Face Primer



Stiglo mi je nekoliko pitanja u vezi Oriflame prajmera (o Avonovom prajmeru sam vec pisala, ovde). Pošto sam dala sebi vremena da isprobam Oriflame Beauty Perfecting Face prajmer, mislim da bih konačno mogla da podelim svoje utiske sa vama :)

Oriflame proizvod  predstavlja kao savršenu podlogu za šminku, koja zahvaljujući emolijentima i sastojcima koji reflektuju svetlost, čini kožu mekom i blistavom, a garantuje svež izgled i postojanost šminke tokom celog dana. 

Iskreno, ovaj prajmer je jedan od najčudnijih proizvoda koje sam koristila. Lagana, kremasta formula, bele boje. Lepo se razmazuje ali pre podseća na hidrantnu kremu nego na silikonski prajmer - ne ostavlja osećaj glatke kože. S druge strane, veoma se brzo absorbuje (zapravo prebrzo) i posle svega 1 - 2 minuta potpuno isuši kožu ALI samo tamo gde je koža inače suvlja. Imala sam istovremeno skoro ispucale obraze i blago blistavu T zonu! U tom smislu, nisam sigurna da bih ga preporučila nekome sa izrazito masnom kožom.

Nisam želela lako da odustanem, pa sam probala da ga koristim samo kao bazu za senke. I mogu da kažem da su senke zaista ostale fiksirane i uredne, mada ne dramatično duže.

Pakovanje & dizajn

Crno bela plastična tubica, klasičnog ali modernog izgleda. Polu transparentna, što je plus jer možete da pratite koliko krema ste istrošili (volim ovakve praktične detalje :). Mala i zgodna za torbu. Pakovanje od 30ml. 

Zaključak

Sigurna sam da neću ubuduće koristiti OB Perfection Face prajmer. Mom licu definitivno ne prija, a kao proizvod se "čudno" ponaša pa nisam sigurna da bih mogla eventualno nekome da ga preporučim. Naravno, podržavam sve koji žele da ga isprobaju i jave svoja iskustva :)

Ocena
*/ *****



Da li ste već koristili ovaj proizvod i kakvi su vaši utisci? Da li želite da ga isprobate? Da li vam je ovaj post koristio?

Objavi komentar

Nema komentara