Oriflame Blue Lagoon Shadow pencils



Blue Lagoon olovke su se nebrojeno puta našle na raznim akcijama i sniženjima u okviru Oriflame ponude. U jednom trenutku odlučila sam se da ih kupim čisto iz radoznalosti. Zapravo su me privukle boje.  Tirkizno/zlatno je prelepa kombinacija i moja prva asocijacija su more i plaža :).


Oriflame ih prodaje kao olovke za senčenje - Blue Lagoon Shadow Pencil. Međutim odlično su pigmentisane, pa se mogu koristiti i kao senka ili eventualno deblji krejon - nisu baš precizne.
Imaju meku i kremastu teksturu, pa se vrlo lepo nanose, praktično klize po koži. Iz istog razloga, odlično se razmazuju. 


Dostupne su u dve nijanse Beach Bronze i Turquoise Island. Bronzana nijansa je tamniji bronzani ton sa zlatnim, diskretnim odsjajem. Vrlo lepo stoji i visuelno daje dubinu pogledu. Turquoise Island je svetlo tirkizni ton ali sa nešto manje šimera tako da deluje više mat. 



Što se postojanosti tiče, traju sigurna četiri sata a onda počinju da blede. Pri tom mislim da je tirkizna varijanta postojanija nego bronzana (neobjašnjivo). Takođe, skupljaju se u sitnim boricama oko oka, što je standardni problem kremastih senki. Dakle, morate ih fiksirati nekom bazom. Ja koristim Too Faced Shadow Insurance (Sephora) i sa ovom podlogom, Blue Lagoon olovke traju prilično dugo. 


Imaju plastični holder, ali je u pitanju meka plastika i nije ih problem zarezati običnim rezačem za olovke. Ako ih intenzivno koristite, brzo se troše, ali je cena po kojoj možete da ih nabavite zaista smešna (nadam se da ih Oriflame nije povukao iz prodaje?!).

Zaključak

Ja sam vrlo zadovoljna Blue Lagoon setom. Kvalitetne, multi upotrebljive olovke koje prelepo stoje naročito na osunčanom licu, što ih čini pravim letnjim make up naoružanjem :).

Ocena

*****/*****

Da li volite "electric" boje na očima ili više preferirate diskretnu šminku?
 

Objavi komentar

Nema komentara