Avon Plump Pout ruž za usne: Beige Nude & In the Pink


"Ruževa nikad dosta!". Pridružujem se ovome i samo bih dodala: balzamastih. Prema američkom Vogue izdanju, trend za predstojeće leto je minimalni makeup sa akcentom na naglašene, ultra sjajne, pune i negovane usne. Ako, kao ja, ne preferirate sjajeve, razmislite o kremastim ruževima poput ovih iz Avon Plump Pout kolekcije.

Avon Plump Pout ruževi, prema Avon-u, u sastavu imaju kolagen i retinol pa bi trebalo da daju efekat dvostruko punijih usana. Naravno ne radi se o nekom izrazito vidljivom dejstvu. Ovo su pre svega hidratantni ruževi, koji po definiciji čine usne vizuelno punijim, u poređenju sa mat karminima. Ako očekujete izraženiji plumped-up efekat, moraćete da se poslužite klasičnim makeup trikovima ili nekim drugim zahvatima :D.


U aktuelnom katalogu, kolekcija je dostupna u devet nijansi. Ja sam isprobala dve: Beige Nude, prilično lepa nude mat nijansa sa toplim narandžastim podtonom i In the Pink, neutralna roze boja, koja mi se više dopada. Rekla bih da ima vrlo sitan (gotovo neprimetan) shimmer.


Slikano na dnevnom svetlu:


Tekstura je meka i kremasta. Razmazuje se ravnomerno i lako. Pigmentacija je stvarno sjajna, što je iznenađujuće za ovakav tip karmina. Već sa prvim premazom se dobija puna boja pa u principu nema potrebe da ga nanosite i nanosite. Daje lep završni sjaj.

Slikano pri veštačkom osvetljenju:


Ono što najviše cenim kod ovog ruža je izuzetna hidratantnost, što je retkost uz takav intenzitet boje. Usne su extra negovane i meke ceo dan i ne treba im dodatni labelo i sl. Postojanost je jako dobra. Bez baze i olovke traje i do 5 - 6 sati a možda i duže. Nakon jela ili recimo kafe, malo se skine pa zahteva korekcije.

Prilično je udoban za nošenje, mada ne spada u najlakše koje sam koristila. Definitivno ostavlja osećaj "premaza" na usnama i to je jedino što bih navela kao zamerku.


Ambalaža je klasičnog dizajna, napravljena od tvrđe crne plastike sa zlatnim metalnim držačem. Vrlo lepo i elegantno odrađeno. Pakovanje od 3,6g.


Zaključak

Avon Plump Pout je kvalitetan ruž, sa kojim ćete biti zadovoljni ako volite kremaste formule. Lepo neguje usne i izdvaja se intenzivnom bojom, pa u zavisnosti od nijanse, može biti svakodnevan izbor ili deo neke posebne make up varijante. Trenutno ga možete dobiti za 459 din a ja bih preporučila akciju dva za 649 din, što je po meni ok cena za ono što ovaj ruž nudi.

Ocena

****/*****

Kakva su vaša iskustva sa Avon ruževima? Šta od šminke za usne volite da koristite leti?


6 komentara

  1. Hvala na ovom detaljnom pregledu. Iako dugo koristim Avon i Avon dama sam, ove ruzeve nisam probala :(
    Imam 2 nijanse extra lasting ruzeva (sada imju novo bolje pakovanje i veci su)
    Imam 3 UCR i sa njima sam bas odusevljena,
    i jednu nijnasu ovog UCR brilliance koji je vise kao sjaj :)
    E da, imam i jedan iz color trend kolekcije, u obliku srca kad je isla ona linija, i savrsene je nijanse i ako ne traje toliko dugo kao ostali :)
    Sada me nekako najvise privlace seducation ruzvi i mislim da je to moj sl izbor :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon Moisture Seduction je sjajna linija ruževa, ali još balzamastija. Ja imam Soft Pink nijansu i prelep je. Podseća me na Sephora Rouge Shine - najbalzamastiji ruž koji sam ikada imala :D.

      Izbriši
  2. ajme... ovi ruževi su mrak.... obožavam takve nijanse, a stvarno se inaće teško nađu :) zato hvala na prijedlogu :)

    pusaaa

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam ovaj in the pink i super je i nijansa i tekstura ja sam bas zadovoljna

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako volim Avon ruževe, ovaj nudač je fenomenalan !

    OdgovoriIzbriši
  5. obe boje su prelepe, rado bih ih probala :)

    OdgovoriIzbriši