Prelistavanje kataloga: Aktivno leto u Avonu/kampanja 08/2013


Junska kampanja u Avonu usmerena je pre svega ka letnjoj nezi i asesoaru, sa bogatim izborom light makeup/a i lepršavih mirisnih nota. Mene je ovog puta najviše privukao asesoar i nakit, a evo nekih predloga za vas :).

Ako ste u potrazi za laganom podlogom za lice koja će pre svega da hidrira, razmislite o Truly Radiant VIP toniranoj kremi iz odlične Solutions linije za negu lica i Ideal Flawless light tečnom puderu. Obe varijante imaju visoki zaštitni faktor i trenutno su na promo cenama. Već legendarna Avon calmin effects podloga za lice ne bih rekla da je baš izbor za leto, kako je u katalogu napomenuto. Masnije je teksture i više je za suvlju i zreliju kožu pa u tom smislu i teža za lice.


Od proizvoda na akcijama, preporučujem Extralasting sredstvo za skidanje vodootporne šminke, ako volite dvofazne i efikasne uljane removere koji skidaju maskaru u jednom potezu. Avon Conditioning Eye Makeup remover, takođe dostupan u ovom katalogu, je blaži ali i daleko manje efikasan.

Nekoliko stranica dalje, u ponudi su tri možda najbolja Advance Techniques proizvoda za negu kose tokom leta. Sva tri na sniženju. Moj izbor će biti Advance Techniques tretman bez ispiranja sa arganovim uljem

Extralasting ruževi na akciji! Ukoliko volite pretežno mat punu boju i postojanost. Ako se ne varam, Extralasting kolekcija je zapravo redizajnirana Perfect Wear Extralasting makeup linija sa kojom su mnogi bili izuzetno zadovoljni.


Međutim, pravi letnji karmin naći ćete pre među Seduction karminima i ovo bi bio moj izbor u istom opsegu cena :).Divne i intenzivne boje, dugotrajna hidratacija i sasvim OK postojanost.

Ako razmišljate o Precision Glimmer svetlucavoj senki za oči u prahu, razmislite ponovo. Pigmentacija varira od nijanse do nijanse, ali daleko je od intenzivne. Senke zaista svetlucaju i previše za moj ukus. Ali najgori deo je aplikator sa kojim prosto ne možete da nanesete dovoljno praha. Uz sve to, za 419 din, dobijate 1g proizvoda, što mislim da je stvarno malo ako uzmete u obzir da ćete dosta izgubiti bar u prvom pokušaju dok se ne "upoznate" dovoljno dobro sa aplikatorom. Preporučila bih vam da se vratite stranu unazad i za istu cenu odaberete neku od Dvobojnih senki za oči. Nijanse su vrlo slične pa ne gubite baš ništa a dobijate više.

Na akcijama su i dve prestižne Avon kolekcije za negu lica i tela: Anew i PlanetSpa. Anew je poznata po luksuznim preparatima za specijalnu negu kože. Ja sam nekako u zavadi sa ovim kremicama :). Tri koje sam isprobala su se pokazale vrlo agresivne na mojoj koži. Međutim, mogu da kažem da veći broj osoba koje poznajem, a koje koriste intenzivno Anew proizvode, nemaju slična iskustva i vrlo su zadovoljne. U tom smislu, preporučujem vam da se pri kupovini konsultujete sa svojom Avon damom i da eventualno isprobate uzorke pre nego što napravite definitivni izbor.


Iz Planet Spa linije meni omiljeni su proizvodi sa mineralima mrtvog mora za detoksikaciju i bočice sa maslinovim uljem za negu tela tokom leta, koje odlično hidriraju i osvežavaju kožu nakon sunčanja. 


I za kraj, asesoar! Mada su mi Molly torba i Zula novčanici omiljene stvarčice iz ponude, moram da spomenem "Haljinu na 5 načina" koja je krajnje neobična za uobičajenu Avon ponudu. Na websajt/u su se baš potrudili da pokažu i objasne kako i na koje načine ova haljina može da se nosi i transformiše izgled. A mene, naravno, jako zanima da li je neko možda već isprobao ovu haljinu? Kakvi su utisci i kvalitet?


6 komentara

  1. prelistavala sam katalog al me nekako nista nije odusevilo :( preskacem kupovinu ovog meseca :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaka čast na disciplini :D Ja sam se zaljubila u Molly torbu i Zula novčanike ...

      Izbriši
  2. Meni haljina i nije nesto, a i misim da ima sintetike pa nije bas za leto :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja bih dodala ovaj fenomenalni set od 1599 din-letnji set, bas super ponuda..
    zatim solutions kreme upola cene, avon care kreme 149din, foot works u pakovanjima od 150ml samo 219-posebno preporucujem ovu kremu od lavande, pise da je za masazu :)
    dosta su zaninteresovani klijenti kod mene i za ove nove parfimisane sprejeve :)
    Sto se senki tice preporucujem Cetvorobojne senke, traju bas dugo, najbolje senke iz Avona, a bolje su od Dvbojnih jer ima vise nijansi, ja volim da nijansiram :)
    A molly tasna. uhhh.prelepa je..ali malo je skuplja, zar ne?

    OdgovoriIzbriši
  4. Naručila Truly Radiant VIP toniranu kremu i anew serum sve sa spf-om valjda bude dobro

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam porucila ovu haljinu na 5 nacina i moram reci da me je prijatno iznenadila.
    Za oko 2000 nisam ni ocekivala kvalitetan materijal (sintetika je u pitanju), ali se haljina ne providi, malo je deblji materijal i to mi se dopalo. Nosila sam je na samo jedan nacin i vrlo je efektna. Jos kad se doda neki upadljiv nakit i dobre cipele- nema greske. Jedina zamerka je sto materijal nije pogodan za bilo koje doba godine, posebno za leto, ali 'koliko para toliko muzike'.
    Makeup remover sam jednom probala i nikada vise - previse masno i tesko za moju kozu. Dove sapun i micelarna voda su daleko bolji izbor.
    Zanimaju me utisci o solutions vip toniranoj kremi?

    OdgovoriIzbriši