Prelistavanje kataloga: Oriflame prolećno izdanje i preporuke za kupovinu


Oriflame vam svojim katalogom br. 7 poručuje: Budite zavodljive kao i samo proleće! Ponuda je raznolika, sa akcentom na šminku i letnju negu tela. Ima "zanimljivih" akcija i tu i tamo sniženih cena, kao i noviteta.

Katalog počinje promocijom najnovije toaletne vode za žene, Vivacity. Kombinacija pink grejpa, pomorandžinog cveta i vetivera u vrlo elegantnoj bočici. Dobar deo kataloga otpada na raznoliku ponudu parfema, o kojima se nekako najmanje može pročitati po blogovima, pa me zanima: ima li onih koji vole i koriste Oriflame parfeme? Šta mislite o kvalitetu istih i koji su vam omiljeni?

Na prvih 20 stranica je akcija "2 po ceni 1", u okviru koje možete poručiti jedan proizvod po punoj kataloškoj ceni a drugi za 10 din. U suštini ćete platiti oba proizvoda po njihovim redovnim, sniženim cenama.

Ovde bih skrenula pažnju na Wonder Lash Eye Enhancer maskare, sa kojima su mnogi zadovoljni i Triple Core ruž za usne.
Ovaj ruž je jedan od boljih Oriflame ruževa. Spada u izuzetno hidrantne, ali su boje istovremeno iznenađujuće intenzivne i lepe. Ja ga posedujem u Explosive Pink nijansi. U luksuznoj metalik ambalaži, koja na slici izgleda previše jeftino a zapravo nije :).
Od "Morate imati" ponuda, predlažem vam da preskočite Oriflame Beauty Smooth Definer olovku za oči (onu samozarezujuću) kao i Absolute korektor za oči.

Olovka je prilično meka i nepostojana pa ume da se razmrlja ili prosto nestane, dok korektor zaista ne prekriva ništa (recenziju pogledajte OVDE). Oriflame ima mnogo bolje korektore, pa ako vam se ne žuri predlažem da sačekate neki od sledećih kataloga.
Oni koji traže kvalitetniju šminku obično preskoče Very Me kolekciju kao "neozbiljnu" liniju koja je prvenstveno dizajnirana za mlade. Međutim, neki proizvodi su vrlo kvalitetni :). Kako počinje sezona vodootporne šminke, za one koji vole ajlajnere, preporučila bih izuzetno postojan i kvalitetan Very Me Clickit ajlajer. U ponudi su četiri boje po vrlo finoj ceni.  
Ah da! Anticelulit program. Ako razmišljate da uložite 1329 din na 150ml Perfect Body anticelulit gela, ne morate. Imate odličnu anticelulit kremu na svega nekoliko strana dalje, u okviru fenomenalne Swedish Spa kolekcije. 
U pitanju je aromatična Swedish Spa anticelulit krema, koja izglađuje i učvršćuje kožu, te deluje na područje "pomorandžine kore". Na bazi kofeina koji redukuje celulit, stimulativnog ulja đumbira i omekđavajućeg Hydracare+ kompleksa koji tonira i hidrira kožu. Sve to za 449 din, u pakovanju od čak 200ml!
Pri kraju kataloga, Nature Secrets proizvodi na popustu. Za osobe sa suvom i oštećenom kosom, ne propustite Nature Secrets vruće ulje za kosu sa ekstraktima pšenice i kokosa. Cena je najniža do sada i ja planiram da naručim više komada :D (o ulju možete više pročitati OVDE).

Što se noviteta tiče, najviše me je oborio s'nogu Hyper Stretch serum za trepavice :D. U pitanju je inovativni transparentni tretman koji produžava prirodnu dužinu trepavica, čini ih punijim, zdravijim i jačim. Dakle, mene ovakvi tretmani uvek pomalo podsećaju na priču o Božićnom čudu. Iskreno, postoje slični serumi obogaćeni sastojcima koji povećavaju vlažnost i na taj način stvaraju sredinu pogodniju za rast trepavica, ali to i dalje ne znači da će vaše trepavice i postati bujnije, zar ne?

Giordani Gold linija ima novu i vrlo interesantnu Tintarella de Riviera letnju kolekciju šminke koja nudi bronzani tečni sjaj za lice, tonirani sjaj za usne i vodootpornu maskaru, po krajnje finim cenama.


I još jedan novitet koji vredi pomenuti je ograničena serija Silk Beauty Sun Glow proizvoda za samopotamnjivanje i uključuje scrub piling koji kožu priprema za losion za samopotamnivanje i sam Silk Beauty Illuminating losion. Oba možete dobiti po promotivnoj ceni od 719 din.

Šta preferirate iz Oriflame ponude?

9 komentara

  1. Nisam od Oriflema dugo naručivala, svašta zanimljivog ima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, kad ne naručuješ duže pa otvoriš katalog prosto ne znaš u šta pre da gledaš :). S druge strane, veterane kao što sam ja, sve je teže iznenaditi :D Prosto ne mogu da se načudim koliko se toga ponavlja i ponavlja...

      Izbriši
  2. Tako volim tvoje postove - korisne i konkretne, u pravo vreme. Upravo se logujem na sajt Oriflame i narucujem parfem, Very me eyeliner, anticelulit po tvojoj preporuci i razmisljam se za ove Silk Beauty Sun Glow . . . Hvala na savetima :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Inače, moram da se izvinim Aleksandri i još nekome ko je postovao komentar na ovaj post. Potpuno slučajno sam obrisala ta dva komentara (mada sam ih pročitala). Pošto mi vaši komentari stvarno znače, pokušala sam da iz-google-am eventualno rešenje da povratim obrisane komentare, međutim izgleda da je to na Blogger-u nemoguće :(..a izgleda da se ljudima često dešava...čak ima slučajeva gde su ljudi potpuno slučajno obrisali ceo blog!!! :D

    Još jednom se izvinjavam i ako vidite ovo a nije vam teško, molim vas da re-postujete komentare.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kad ce recenzija tecnih rumenila :D
    Jel imas mozda cetku za puder iz oriflema i ako imas kakva je?

    OdgovoriIzbriši
  5. Planiram uskoro recenziju Oriflame/Alverde tečnih rumenila :)

    Četka za rumenilo (ako misliš na onu veliku crnu a ne onu Very Me manju) je odlična i preporučujem je. Kad smo kod toga imam ceo set make up četkica iz Oriflame/a i sa većinom sam zadovoljna, izuzev sa onim oblim za nanošenje senke...nekako su mi previše tvrde.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da da na tu mislim, vidjela sam onu malu very me ona je bzvz skroz, a ova velika mi super izgleda, ostale imam takodje sve samo mi ova hvali ne znam sta se desilo pa je nisam uzela :D uglavnom meni je najbolja ona za blendanje...mozda vjerovatno zato sto nemam nijednu takvu sad kad razmislim :D

      Izbriši
    2. Oriflame četkice (ta crna kolekcija) je sasvim OK. Jako finu četkicu za blendanje (senki za oči), takođe ima i Essence. U nekom pankić crno/ljubičastom izdanju i tu je negde mislim sličnih cena kao i Oriflame. Zove se Smokey Eyes brush :).

      Izbriši