Oriflame Swedish Spa piling za lice



Skoro mi je neko pominjao kako ima problem da nadje odgovarajući piling za lice, pa mi je "piling za lice" ostao kao mentalna beleška, te vam ovom prilikom predstavljam Oriflame piling iz njihove luksuznije Swedish Spa kolekcije.


Inače preferiram scrub (abrazivnu) varijantu pilinga i od svih koje sam isprobala, najviše sam se zadržala na ovom. U stvari, sad kad malo razmislim, Swedish Spa je moj omiljeni piling za lice.


Na prvi pogled ne biste rekli da se radi o scrub pilingu, pošto se granulice ne primećuju kroz ambalažu. Zelenkasto-bele boje i vodenkasto-kremaste teksture, sa sitnim, belim granulama. Izuzetno je efikasan i dovoljno je nežno ga umasirati na vlažnu kožu, jer su granule prilično grube. Svaki put sa zadovoljstvom primetim kako mi dobar deo mitisera nestaje pod ovim pilingom.


Nemastan je i ne zadržava se na koži nakon ispiranja u vidu tankog sloja, kao neki koje sam koristila. Takođe, mislim da je ovo jedini piling, koji mi ni malo ne isuši lice već naprotiv koža ostaje čista i lepo zaglađena. Ima intenzivan ali nežan i osvežavajući miris koji asocira na aloe veru.


Po sastavu, najvećim delom se bazira na prirodnim supstancama i mislim da bi mogao da odgovara čak i osetljivoj koži. U manjoj koncentraciji sadrži i ekstrakt malahita, koji je u kozmetičkim tretmanima prisutan kao snažan antioksidant i detoksikator.


Ambalaža koja je karakteristična za kreme, sadrži samo 75ml pilinga. Međutim, vrlo je razmaziv i treba malo proizvoda za efikasno čišćenje, pa se ne troši brzo. Puna cena je 629 din, međutim po katalozima ga obično možete kupiti sa popustom.

Nemam baš nikakvu zamerku za ovaj proizvod. Redovno ga koristim i uvek volim da ga naručim, kada su mi zalihe pri kraju.

Ocena: 5/5

Da li možda koristite ovaj piling i kakvi su vaši utisci?

8 komentara

  1. E nisam ga probala. Volim pilinge, ali malo se plasim tih sa grubim granulama, pa pazljivo biram i nanosim pilinge.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican je ovaj piling! Slucajno sam dobila uzorak pilinga, maske i seruma iz ove kolekcije. Kupila sam potom sva tri proizvoda i koristim ih sada redovno u tri koraka: piling-maska-serum. Inace imam masnu/kombinovanu kozu, ali nakon ovog tretmana koza lica bude tako fino glatka i predivna, jedva se kontrolisem da je ne pipkam previse prstima :) Koristim ga dva, ponekad i tri puta nedeljno, ne znam da li je to previse cesto... ali za sada mi tako odgovara.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam ga probala ali deluje bozanstveno zbog opisanog mirisa :)

    OdgovoriIzbriši
  4. a moze li za suvu kozu ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bih preporučila ovaj piling niti većinu scrub pilinga za suvu kožu.
      Micka, htela bih da vam se zahvalim na konstruktivnim komentarima. Čitam ih i potrudiću se da odgovorim na njih jednim skorijim tekstom :).

      Izbriši
  5. sta preporucujes? ovo http://me.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20371 ili ovo http://www.avon.me/PRSuite/static/p/sr.html?skin-care/facial-care/p/2965-2.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukoliko imate suvu i osetljivu kožu, mislim da bi Oriflame piling mogao da bude malo grub. Taj Avonov nisam probala, pa ne znam kakav je :).

      Izbriši