Avon: Iz ponude nakita



Skoro sam merkala nakit iz Avon ponude. Kataloška kupovina nakita je uvek rizik. Na papiru sve izgleda lepo, uglancano i sjajno. Međutim, može da se desi da ono što dobijete drastično odudara od prvobitnog utiska ili da vam prosto ne stoji. Ako planirate kupovinu Avon nakita za sebe ili nekome na poklon, sličice ispod mogu da vam budu od koristi :).


Pre svega nisam mogla da odolim Cat Lover lančiću sa priveskom. Iz kataloga nisam baš shvatila da je riblja kost zlatna, ali svejedno privezak mi je i dalje sladak. Sam lančić je prilično tanušan i mogao bi da bude jači.

 


Keira Earring Set od tri različita para minđuša - alki srednje veličine, koje lepo stoje gotovo na svaku dužinu kose. Najubedljivije izgleda varijanta sa cirkonima. Klasične posrebrene (bez ukrasa) su takođe ok, dok mi se zlatne ne dopadaju jer je žuta boja promašena pa izgledaju prilično jeftino.

 






Color Kick prsten je zanimljiv, stim što su boje manje upečatljive odnosno manje intenzivne, nego u katalogu. Ili sam ja podsvesno, želela da budu jače. Zapravo su pastelne.




I posrebrene Casie minđuše, koje sam kupila iz čiste radoznalosti. Uživo izgledaju manje kičasto, ali su duže i teže nego što sam mislila (dužina oko 7cm).




Cena svakog od ovih komada (seta) je negde između 300 - 600 din.

14 komentara

  1. Nikad nisam od Avona narucivala nista osim sminke i kozmetike. Mada sad si me podsetila da zelim obicne srebrne alke :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja imam dosta Avon nakita, i odlican je!
    Nemam nista od ovoga sto si ti uzela, ali svidja mi se ova maca, po tvojim slicicama :)
    Stvarno je kvalčitetan nakit, i verne su slicice, jos plus uvek ispadne nekako lepse od kataloga sto je odlicno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. e neces mi verovati, ali sad kad sam videla kod tebe ova krila, pa jos da su 7cm, zvala sam odmah drugaricu da mi naruci, tako da hvala! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ogrlica sa macom bi mi bila puno ljepsa da je "srebrna" ali su zato krila prekrasna.
    Opcenito mi nakit ljepse izgleda posrebren, zlato bas i ne volim, cak ni pravo zlato mi nije lijepo, jedino bijelo zlato

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Ja volim i srebrni i zlatni nakit, zavisi od konkretnog komada. Ali ni u jednoj varijanti ne volim mix zlato-srebro, pa bi i meni maca bila lepša da je full posrebrena...

      Izbriši
  5. lep je nakit, krilca pogotovo :) mislim da nemam nista od nakita iz avona :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Predpostavljam da će im ponuda pred praznike biti posebno raznovrsna :)

      Izbriši
  6. Baš se razlikuju od slika u katalogu. Nemam ništa od njihovog nakita upravo zato, ali mogla bih da počnem da tražim realne slike po netu pa da ponešto i kupim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko se sećam, Avon bi trebalo da ima i neke show rooms gde većina toga može da se vidi i pipne :D, međutim mene uvek mrzi da ih tražim...

      Izbriši
  7. Ove mindjuse-krila sam narucila cim su se pojavile i odusevila se, ali se nekako ne nakanjujem da ih nosim... Zaista su vece :)
    Inace, Avon nakit mi je bolji od Oriflame-a... Torbe takodje.

    OdgovoriIzbriši
  8. preslatko :D gledala sam njihov nakit, torbe i šalove i moj zaključak je da previše za sve to naplaćuju jer su to sve kineske stvari, a mnoge i identicne sam nasla na ebayu za znatno nize cijene...

    OdgovoriIzbriši