Multiactiv Potpuno Drugačija Nega



Početkom godine, naletela sam na članak o vrlo neobičnom, ali popularnom tretmanu za ulepšavanje - kozmetičke kuće iz Tokija - koji se svodi na to da vam po ceni od $106, puževi šetaju po licu pet minuta :D. Sećam se da mi je to tada zvučalo prilično scary i nisam mogla a da ne pomislim kako su Japanci u svemu nekako čudni i ekstremni. Pošto me je priča zaintrigirala, nastavila sam da "kopam" na temu puževa u kozmetici. Ubrzo sam otkrila da u Americi, u poslednjih par godina, vlada prava pomama za preparatima na bazi puževljeve sluzi, te da ove kremice postaju veliki kozmetički hit. Oduševila sam se kada sam saznala da će domaći kozmetički brend Multiactiv, ove jeseni, lansirati iste kreme u okviru svoje nove linije proizvoda za negu lica sa filtratom puževe sluzi :). 


Na vrlo interesantnom druženju organizovanom za beauty blogerke, održanom juče u luksuznom apartmanu hotela Hyatt Regency, prisustvovali smo prezentaciji nove kolekcije i saznali sve o izvanrednim kozmetičkim osobinama puževe sluzi i jednoj potpuno drugačijoj nezi lica. Po svom sastavu puževa sluz je kompleksna mešavina prirodnih aktivnih komponenata koje veoma blagotvorno i regenerativno deluju na kožu, zadovoljavajući sve njene potrebe.


Linija je kreirana u vidu dva proizvoda: Ultra Energetske Kreme i Ultra Regenerativnog Seruma koji sadrže izuzetno visoku koncentraciju filtrata puževe sluzi (čak 80%), što ove proizvode čini visoko efikasnim i svrstava u kategoriju ekskluzivne nege. 


I krema i serum su namenjeni ženama i muškarcima svih životnih dobi i svih tipova kože. Krema je namenjena redovnoj nezi lica, dok je serum predviđen za upotrebu na određenim delovima lica (područja oko očiju, usana, vrata, čela i „bora smejalica“). Imali smo priliku da ih testiramo i mogu da kažem da su veoma prijatnog mirisa i lagane teksture. Puževljeva sluz kao prečišćen filtrat inače nema miris. 


Kolekciju su nam predstavili generalni direktor Yuco Hemije Damjan Korda, direktor prodaje Dragana Grujić i direktor pogona kozmetike Vesna Jelenić, svako iz svog polja ekspertize. Izuzetno srdačni i naoružani beskrajnom ljubaznošću, strpljenjem i voljom da popričaju sa nama i odgovore na sva pitanja, ostavili su jedan divan utisak profesionalaca koji pre svega vole svoj posao.

Nakon prezentacije, mogle smo da uživamo u tretmanu i odmah isprobamo Ultra Regenerativni Serum. Mada sam imala punu dnevnu šminku, odlučila sam se za tretman i prepustila ljubaznoj kozmetičarki zvaničnog salona hotela Hyatt. Tretmani su rađeni u odvojenoj sobi.




Prvo mi je uklonjena šminka, zatim je urađen piling Multiactiv 2 u 1 piling maskom, pa je nanet Ultra Regenerativni Serum. Potom sam uživala u blagoj masaži lica. 


Osim što je vrlo prijatnog mirisa, serum se lepo i brzo absorbuje i generalno je lagan kao perce. Lice je osveženo i nakon tretmana, nisam primetila nikakvu alergijsku reakciju.

Uz sve rečeno, posebno me je oduševila Vesna Jelenić, koja je odabrala i pripremila zanimljive uzorke nekih sastavnih komponenti. Tako smo imale priliku da razgledamo epruvete sa kristalima mentola, ekstraktom maline, ekstraktom zelenog čaja, prahom koenzima Q10, stearinskom kiselinom.., što je priču o pravljenju krema prenelo na jedan ozbiljniji i opipljiviji nivo :).


 

Sjajne poslastice i veoma uslužno osoblje hotela, učinili su atmosferu još opuštenijom.






Za organizaciju događaja pobrinuo se ceo Multiactiv tim, na čelu sa Jovanom Petrović, kojoj se ovom prilikom posebno zahvaljujem na pozivu i divnoj komunikaciji :).

Ja jedva čekam da propisno isprobam serum koji smo dobile na poklon, i čini mi se da se od te bočice neću odvajati neko vreme :D.

Da li ste i vi zainteresovani da isprobate ove proizvode?


14 komentara

  1. sve zvuci sjajno! jako mi je zao sto sam kasno videla email i nisam mogla da prisustvujem ovom prelepom dogadjaju ;(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je žao, druženje je bilo stvarno lepo i nekako opušteno. Mislim da smo sve svi lepo osećali + saznali dosta korisnih informacija ne samo o novim proizvodima već i celoj priči o kremama. Nadam se da ćemo se videti na nekom sledećem događaju :)

      Izbriši
    2. i ja se iskreno nadam da cemo se sresti na nekom narednom dogadjaju :) a jedva cekam utiske o serumu :)

      Izbriši
  2. I ja sam citala o kremama baziranim na puzevoj sluzi i njihovoj popularnosti u Holivudu. Odlično sto su se pojavile i kod nas. Da li se zna kada će se naci u prodaji?

    OdgovoriIzbriši
  3. Devojke, baš ste uživale! :) Jel se spominjala možda negde preporučena cena tog seruma? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Katarina i Mirjana, raspitaću se o ceni i prodaji. Javljam čim dobijem proverene informacije. Hvala za komentare :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Divne fotke krasnog eventa! Nisam ništa njihovo probala pa čekam vaše recenzije ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Mell :). Ja imam baš velika očekivanja :D
      Videćemo.

      Izbriši
  6. Predivne fotografije draga :)

    Super si sve objasnila i sad jedva čekam dojmove i recenziju seruma. Srećom da nema kod mene jer ne bih odoljela :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaoo kako je lepo bilo. Naravno specijalno mi je zanimljivo sto su doneli razne komponente i pokazivali vam posebno. Bas deluje jako lepo i zanimljivo. Meni zao sto mene nisu zvali. Ali drago mi je sto ste bar svi vi pisali lepo o tim proizvodima pa sad lepo znam sta su. Kad sam cula da ce da krenu da se prodaju bas sam se zainteresovala, a sad zelim jos vise da ih probam. :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš mi je žao što tebe nisam videla (a nadala sam se da hoću). Ti bi se verovatno kao i ja udubila u epruvetice i bočice :).

      Izbriši
  8. Fenomenalne fotografije i odličan tekst! Malo ti zavidim na masaži, meni obaveze u daljem toku dana nisu dozvolile tu uživanciju.
    I naravno, posebno mi je drago što smo se upoznale :*

    OdgovoriIzbriši
  9. Za sve koji su se interesovali za cenu i prodajna mesta kolekcije:

    Krema i serum se vec mogu naci u prodajnim objektima drogerije Lily, u Hipermarketima Mercator-a, i u odredjenim parfimerijama. Na zvaničnoj Multiactiv fb stranici, nalazi se spisak objekata u kojima se prodaje krema i serum. Maloprodajna cena i za serum i za kremu je oko 2800 dinara, u zavisnosti od poslovanja objekta u kome se prodaje.

    OdgovoriIzbriši