Metropoliten goodies



I još jednom Metropoliten. Mislim da ne postoji mesto tog tipa u Beogradu, koje me je ove godine više oduševilo luksuznom ponudom, prelepim ambijentom i upečatljivom atmosferom. Ovog puta u bajkovitom prazničnom izdanju sa čak dve definitivno najneobičnije božićne jelke :D. Kako sve to izgleda možete pogledati u albumu, a u postu ću vam pokazati neke Talika proizvode koje do sada nisam zapazila, razne divote koje sam pazarila  kao i šta me je sačekalo ispod jelke :). 
 

Talika je meni potpuno nepoznat brend. Imam maglovito sećanje na tubicu nečega što je mama koristila nekada davno i to je celo "T" od Talike kojim mogu da se pohvalim. Nekako nisam naletela na njihove preparate, sve do pre neki dan. Metropoliten, između ostalog, ima u ponudi i Talika proizvode. Dva koja su me baš zainteresovala su Lash Extender i Eyebrow Lipocils Conditioning Gel.



Talika Lash Extender je ono što bih ja svrstala u kategoriju must have beauty proizvoda. U pitanju je preparat kojim se tretiraju trepavice između dva sloja maskare. Pojačava kako volumen tako i dužinu trepavica. Interesantno u celoj priči je da su to zapravo veštačka mikrovlakna koja se četkicom dozirano nanose, pa se mogu postići različiti efekti (od blago naglašenih do efekta veštačkih trepavica). Pritom, trepavice izgledaju prirodnije, a sam preparat se jednostavno uklanja sredstvom za skidanje šminke. 


Proizvod nije štetan, mada upadanje mikrovlakana u oči može da smeta nekome sa jako osetljivim očima. Na slici ispod se vide mikrovlakna. Oni koji su ga koristili kažu da traje godinama. Cena je 2600 rsd.


Talika ekstender mi je privlačan pre svega jer je neuporedivo lakši za nanošenje od veštačkih trepavica. Zatim, prema nekim video recenzijama rekla bih da daje fantastične rezultate. I konačno za jedan takav proizvod koji će još i da potraje, cena je podnošljiva ako se recimo uporedi sa cenama drogerijskih maskara. 
 

O Talika Eyebrow Lipocils Conditioning gelu sam čitala brojne pozitivne recenzije. Jedan je od onih proizvoda za koji before/after swatchevi izgledaju zaista impresivno tako da mislim da je vrlo efikasan preparat. Klinički dokazano stimuliše rast folikule dlaka obrva i na taj način ih čini debljim i zdravim. Takođe hidrira i neguje. Dakle ko ima slabije obrve i želi nešto da preduzme po tom pitanju, raspitajte se u Metropolitenu za cenu ove tube :).


Trenutno su dostupni sjajni setovi vrhunske kozmetike po pristupačnijim cenama pa ako ste želeli da isprobate neke proizvode pre nego što se eventualno odlučite za kupovinu, sada je pravi trenutak. Ja sam pazarila odličan Darphin Vitalskin Discovery set za ~2000 rsd.


U setu se dobija Azahar micelarni losion 50ml, Vitalskin serum 5ml, Vitalskin emulzija 15ml i Anti-Fatigue gel za oko očiju 5ml. Sve to u simpatičnom i ne tako malom Darphin neseseru. Sledeće nedelje putujem i planiram da ponesem ove mini bočice.


Nisam mogla da odolim pa sam se častila i kesicom Guam Alga Scrub pilinga za telo. Ovo je posebna mešavina alge Guam, morske soli i esencijalnih ulja (menta, limun i ruzmarin) pa ima i aromaterapijsko/masažno dejstvo. Blagog je i hranljivog sastava i može se koristiti svakodnevno. Dakle jedan potpuni užitak u kesici od 75g, po ceni od 571rsd.

I za kraj, ako želite da zavirite u moj Metropoliten paketić :) ...

 

 

16 komentara

  1. Nikada nisam bila tamo, ali kad vidim ovo sve, moraću to da ispravim. Želim ovaj Talika Lash Extender, definitivno ide na wish listu, i to na sam početak. Ako ga isprobaš dok ga ne kupim, javi utiske obavezno. Deluje mi kao da ne može biti loš proizvod.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo recimo ovde imaš fotografije kako izgleda na očima (isprobano baš u Metropolitenu)>
      http://budilepa.com/test-bb-eye-lash-extender/

      Ali po nekim video tutorijalima, rekla bih da volumen može mnogo više da se nadogradi.

      Izbriši
  2. Mene zanima ovaj Darphin set, možda ga i uzmem.. :)
    Jel znaš možda dal će biti u ponudi i posle Nove godine?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno nisam sigurna :) Možda je najbolje da se raspitaš preko Metropoliten fb stranice.

      Izbriši
  3. Jao kako sam sad srecna sto sam saznala od tebe da imaju tamo te Talika dlacice za produzavanje trepavica! I kupila se ovaj set koji se meni mnogo svideo. Ja cekam neke pare pa da ga mozda i kupim. I odusevljava me ono pakovanje za tufere :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaju svašta nešto od Talike, meni su ove dve stvarčice delovale najzanimljivije. A tupferi su posebna priča :D

      Izbriši
  4. Ove dlacice zvuce bas dobro, ali ja sam vise za volumen nego za duzinu. Isto me zanima taj setic koji si uzela, jer realno je povoljan. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Stvarno sam presrecna sto sam procitala ovaj post. Taliku trazim vec duze vreme pa narucujem preko prijatelja i dovijam se na ove i one nacine. Hvala za pravu informaciju. Sanja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je :). Ni ja nisam bila svesna da je imaju u ponudi, a bila sam u Metropolitenu toliko puta.

      Izbriši
  6. Pakovanje za tupfere je prekjuttt!!! :)))) xx

    OdgovoriIzbriši
  7. Dlacice bi u mojim rukama napravil haos :) po licu, kosi i podu...Ali zato gel za obrve deluje interesantno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrlo su lagane i sa lica ih vrlo jednostavno ukloniš nekom mekom četkom :) Gledala video :D Oooozbiljno se zagrevam da kupim tu bočicu.

      Izbriši
  8. Ovo me je podsetilo na Talika serum za rast trepavica koji sam koristila pre nekoliko godina i koji je stvarno dao odlicne rezultate. Cena mu nije bila uopste mala, ali rezultati su bili odlicni

    OdgovoriIzbriši
  9. Jelena, čekam da probaš Erborian - mada, za suvu je kožu? Nisam probala kreme - osim BB koja je sjajna.
    Ljilja

    OdgovoriIzbriši
  10. Divne slike. Jako mi je drago kada vidim da neko brine i o nasim beauty blogerima i daje im prostora na sceni. Divno ste se provele. Divan paketic :)

    OdgovoriIzbriši
  11. ovo, moram ga tako nazvati, cudo za trepavice, me je bas bas pozitivno iznenadilo... nadam se da cu nekada imati mogucnost ovo probati

    OdgovoriIzbriši