L'Oreal Colour Infallible in Forever Pink, Burning Black

Nisam sigurna koliko dugo je L'Oreal Colour Infallible kolekcija mono senki prisutna kod nas u prodaji. Privukla mi je pažnju relativno skoro, zanimljivim izborom nijansi. Bila sam u potrazi za određenom varijantom smeđe ljubičaste i pronašla sam je baš u ovoj liniji, pod nazivom #013 Burning Black. Istovremeno mi se dopala i #004 Forever Pink, i tako sam kupila obe. 


Dolaze u plastičnim nalik staklenim teglicama, sa zatvaračem na odvrtanje i unutrašnjim poklopcem koji sprečava eventualno rasipanje proizvoda.


Neobična puderasto - kremasta tekstura je ono što ove senke izdvaja iz ponude i čini ih neodoljivim. Meke su, lepo se blendaju i brzo nanose. Ne razmazuju se i ne skupljaju u pregibima kapaka. Ne zahtevaju četkicu i što se mene tiče najlakše ih je naneti prstima. Formula je vodootporna. Sve to zajedno čini ih odličnim izborom za putni neseser.


Pigmentacija je dobra i već prvim slojem postiže se puna, intenzivna boja. Imaju divan, gotovo metalik finiš. Na fotografiji ispod nanete su dva puta, bez prajmera. Postojanost je solidna, mada sam iz nekog razloga očekivala da traju duže. U svakom slučaju, sa prajmerom stoje oko pet - šest sati, potom gube na intenzitetu.


#013 Burning Black - prelepa tamno ljubičasta, jedva primetnog crvenog podtona,


#004 Forever Pink - svetla pink nijansa, bogatija šimerom, zahvalna za kombinovanje.


Zaključak

Colour Infallible su moji trenutni favoriti među mono senkama. Divno stoje, lako se nanose i uklopive su i u dnevne i u večernje kombinacije. Po ceni od ~900 rsd dobija se 3,5g proizvoda, što ne izgleda puno. Međutim, senke se sporo troše, dugo traju i mislim da su dobra investicija.

Da li ste koristili senke iz ove linije? Kakva su vaša iskustva?

19 komentara

  1. Htela sam da ih kupim i to baš u zadnjih mesec dana. Ali, kako su neke nijanse na sniženju u dm-u odustala sam. Naime, senke su im snižene u roku, a sve do jedne su pred kraj roka i suve unutra, ali sve do jedna nijansa. Kako nisam želela u pohod na lokalni Lilli, rešila sam da sačekam novu turu, da dobiju sveže :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda u novoj turi dobiju i ostale nijanse. Po Berlinu sam videla nekoliko prelepih boja koje kod nas ne postoje :).

      Izbriši
  2. Imam tu ljubičastu i to je jedna d najlepših ljubičastih koje imam!

    OdgovoriIzbriši
  3. Fenomenalne su. Kod nas ih bas i nema cijela ponuda, nego tu i tamo koja nijansa, a steta jer su izuzetno kvalitetna sjenila predivnih nijansi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam primetila da smo ograničeni samo na određene nijanse.

      Izbriši
  4. Jako me podsecaju na Armani Eyes to Kill,obe nijanse mi se dopadaju :)

    OdgovoriIzbriši
  5. O ovim sjenilima zaista nisam čula ni jednu jedinu lošu riječ. Zaista ih svi hvale. Obje nijanse su prekrasne <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, drago mi je da se pridružujem opštem oduševljenju.
      Hvala na komentaru :).

      Izbriši
  6. Burning Black je baš divna nijansa. :) Forever pink može da služi za setovanje Color Tattoo-a u Inked in Pink...ili kako se već zove roz nijansa. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da su mi Color Tattoo i Colour Infallible za sada omiljene kolekcije :D.

      Izbriši
  7. Merkam ih vec neko vreme, i nikako da se odlucim koju pre. Ali sad me je definitivno ova Burning Black osvojila. Divne su!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verovatno nećeš pogrešiti koju god da izabereš.

      Izbriši
  8. Burning Black je diiiiiiivna! Nisam previše obraćala pažnju na ova sjenila, ali čitam samo dobre recenzije i vjerujem da će se barem jedna naći kod mene :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izbor nijansi je odličan. Mislim da baš svako može da pronađe svoju :).

      Izbriši
  9. Puno sam čitala o ovim sjenilima no nisam ih do sada kupila... svaki put me privuku kad vidim swatcheve a niti tvoj post nije iznimka. ;))
    Obje nijanse mi se jako sviđaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Predlažem da isprobaš tester na ruci, oduševićeš se svilenkastom teksturom :).

      Izbriši
  10. Svidja mi se ta roza jer sam negdje zagubila Maybelline Color Tattoo Rose Gold, a to mi se cini slicno. Bas cu da bacim pogled, taman su nam ovo dana i na snizenju.

    OdgovoriIzbriši