Sa Gerovital edukacije + mini giveaway

Prošle subote, u Hotelu "Park" u Beogradu, prisustvovala sam prvom u nizu edukativnih seminara, koje organizuje Gerovital kozmetika. Seminari su namenjeni pre svega stručnom kozmetičkom osoblju, a tiču se teorijskog i praktičnog aspekta upotrebe Gerovital preparata u profesionalnim salonskim tretmanima. I mada po struci nisam kozmetičar, ni dermatolog, cela priča mi je bila vrlo interesantna i otkrila dosta novog.


Na moje zadovoljstvo, predavač je bila dr Džeraldina Jusović, dermatolog Estetskog centra Maa'ra koju sam imala prilike da slušam nekoliko puta, a svaki put ostavila je utisak žene sa velikim znanjem i još većim iskustvom.


Pored neizbežnog istorijskog uvoda i interesantne priče o dr Ani Aslan kao tvorcu formule H3, na kojoj se bazira svaki proizvod ovog brenda, bilo je reči i o efikasnosti preparata iz ugla ozbiljnih kliničkih studija i istraživanja, kao i iz ugla kozmetičke prakse. Formula H3 ispitana je u preko petsto medicinskih institucija i na preko petnaest hiljada pacijenata, a povoljni efekti su mnogo puta potvrđeni i naučno priznati. Sa istraživanjima se nastavilo, pa se u okviru novih proizvoda, formula obogaćuje novootkrivenim supstancama za koje se zna da blagotvorno deluju na organizam.

Detaljno smo upoznati sa svakom od aktuelnih linija, i tom prilikom sam se posebno zainteresovala za Aslavital Mineralactiv, organsku liniju bez parabena namenjenu osetljivoj koži i očima za  remineralizaciju, sprečavanje starenja i restruktuiranje kože. Linija se bazira na ferulinskoj kiselini, ekstraktima organski uzgojenih gođi bobica i prirodnoj glini od kojih je ferulinska kiselina posebno interesantna supstanca. Ima je npr. u arganovom ulju. Prisustvo ove kiseline povećava  moć svih supstanci koje se bore protiv slobodnih radikala (kao vitamina C i E), pa se na taj način, sprečavaju fotooštećenja i nastanak bora na koži, brišu  postojeće bore i podmlađuje slaba i suncem iscrpljena  koža. Dr Jusović je zato posebno preporučuje za pripremu kože za izlaganje suncu, kao i nezi nakon prekomernog izlaganja suncu. Linija ima vrlo interesantne preparate, od kojih neke već koristim i moći ću uskoro da vam prenesem i lične utiske. 


Predstavljena je i nova linija za negu lica Gerovital H3 Classic za zrelu kožu, zapravo unapređena linija H3, obogaćena hijaluronskom kiselinom i retinolom.

Čuli smo ponešto i o upotrebi ampula sa hijaluronom i kolagenom u kozmetičkim tretmanima, a na caffe pauzi se naveliko diskutovalo o popularnim invazivnim i manje invazivnim kozmetičkim tretmanima poput mezoterapije, tretmana dermarolerima i dermapenom.

U završnom delu seminara, prisustvovali smo kompletnom Gerovital H3 tretmanu rehidratacije, namenjenog zreloj i suvoj koži. Tretman je izveden pod nadzorom dr Jusović, a propraćen je brojnim i zanimljivim pitanjima :).

I na kraju, navešću reči dr Ane Aslan, sa kojima verujem da će se mnogi složiti: "To be forever young doesn't mean to be 20. It means to be optimistic, to feel good, to have a goal that's worth fighting for and to achive it!


Za one koji bi želeli da isprobaju neke od Gerovital proizvoda na svojoj koži, pripremila sam tri pakovanja testera, a svako sadrži: Gerovital Plant hranljivu kremu 20+, Aslavital intenzivnu hidratantnu kremu, H3 Evolution anti-age 45+ kremu i hidratantnu lifting kremu iz nove H3 Classic linije. Svaka od kesica je dovoljna za 2 - 3 nanošenja na celo lice.

Uz svaki paketić uzoraka, dobićete jednu od tri vrlo detaljne brošure: o Gerovital Plant liniji sa ekstraktom runolista, o Gerovital H3 Evolution anti-age liniji i o Aslavital Mineralactiv liniji za osetljivu kožu. Brošure su pune informacija i idealne su za one koji žele da se bolje upoznaju sa proizvodima.

Potrebno je da u komentaru posta ostavite ime, kontakt email i koja od brošura vas zanima. Tri dobitnika ću izvući u toku nedelje, a imena će biti objavljena (tradicionalno) na fb stranici :). Prijavljivanje je otvoreno za sve čitaoce bloga i traje do subote u ponoć.

21 komentara

  1. Gerovital Plant hranljiva krema 20+
    Snezana Lazarević
    necanis.vps@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Ana Stancev
    aninkutakbg@gmail.com
    Aslavital Mineractiv za osetljivu kozu brosura me zanima :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jelena Djurdjevic
    jelenadjurdjevic90@yahoo.com
    Aslavital intenzivna hidratantna krema

    OdgovoriIzbriši
  4. Andrijana Jankovic
    jankovicandrijana@gmail.com
    Brosura o Gerovital Plant liniji sa ekstraktom runolista

    OdgovoriIzbriši
  5. Jelena Videnovic
    jelena.videnovic@yahoo.com
    Interesuje me brošura o Gerovital Plant liniji sa ekstraktom runolista

    OdgovoriIzbriši
  6. Jana Alioški
    alisauzemljicuda5@gmail.com
    Interesuje me brošura o Gerovital liniji za osetljivu kožu

    OdgovoriIzbriši
  7. Ljiljana Videnovic, ljilja_mail@yahoo.com
    Brošura o Gerovital H3 evolution anti-age

    OdgovoriIzbriši
  8. Aleksandra Tasić
    aleksandra22x@gmail.com
    Aslavital Mineralactiv linija za osetljivu kožu

    OdgovoriIzbriši
  9. Gerovital Plant 20+
    Fb lolin svet
    lolinsvetbeograd@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Desanka Savic
    desankasavic@yahoo.com
    Interesuje me brošura o Gerovital Plant liniji sa ekstraktom runolista.

    OdgovoriIzbriši
  11. Jelena, jelena.stanisavljevich@gmail.com
    Zanima me Aslavital Mineralactiv linija za osetljivu kožu.

    OdgovoriIzbriši
  12. Nina Zivkovic
    nina4n@gmail.com
    Aslavital Mineractiv za osetljivu kozu
    ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Zorana, zoka.smileyface@gmail.com
    Pomozi mi da obradujem mamu sa anti-age 45+ kremom :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Jovana Veljkov
    jovanaveljkov@hotmail.com
    Aslavital Mineralactiv linija za osetljivu kozu mi zvuci primamljivo obzirom da imam problema sa odabirom proizvoda za negu lica :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Tijana Pantovic,
    dixy031@gmail.com
    Zanima me brosura o Gerovital plant liniji sa ekstraktom runolista :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Marija Bandić
    marija.bandic1@gmail.com
    Brošura Gerovital Plant linija sa ekstraktom runolista

    OdgovoriIzbriši
  17. zanima me gerovital plant linija :)
    Miloradovic Jovana
    mjovana1989@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  18. Zanima me brošura Aslavita Mineralactiv linija za osjetljivu kožu :)
    Berina Pašić
    berinaa_94@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Branka,crvenkapa06@hotmail.com, H3 evolution anti age.

    OdgovoriIzbriši
  20. Zelela bih Aslavita hidratantnu imam mesovitu kozu
    natasaglisic1984@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  21. Marija Kostic
    maja.kostic.08.05@gmail.com
    Zelela bih da probam Gerovital Plant 20 + linija... :)

    OdgovoriIzbriši