MAC Wash & Dry

Tokom druge polovine maja, u prodajnom prostoru u Beogradu, MAC je promovisao novu limitiranu kolekciju, Wash & Dry. Čak i ako sebe ne svrstavate u strastvene ljubitelje MAC kozmetike koji poskoče od uzbuđenja na pomen noviteta, ova kolekcija bi lako mogla da vam pobudi kupoholičarske apetite. Krase je egzotični tonovi koralno crvene, zelene, morsko plave i bronzano - zlatne, u ambalaži ništa manje živih boja. Moje asocijacije su sočna lubenica, more, zalazak sunca i leto u punom sjaju :D.



I ovog puta, imala sam zadovoljstvo da mi proizvode predstavi Zlata Blagojević. Kako mi se posebno dopao Immaculate Veluxe Pearlfusion Green Clean  trio svetlucavih senki svežih zelenkastih tonova, Zlata je kreirala divan vibrant look, a koristila je i očaravajuće lep trobojni Freshen Up hajlajter na obrazima, ruževe u mat nijansi Morange i Steam Heat (koji su se pokazali izuzetno postojanim), kao i Technaknol vodootpornu olovku za oči, Practice Makes Perfect.

Ten je ujednačen BB kremom Light Plus, sa visokim zaštitnim faktorom (SPF 35), a podočnjaci i plavetnilo ispod očiju prikriveni Moisture Cover Concealer/om NC20.

Na trepavice je nanela In Extreme Dimension Lash maskaru. Mada sam vrlo skeptična kada isprobavam nove maskare, posebno one za koje treba da izdvojim više para, ovo je treća po redu MAC maskara koja me je potpuno kupila. Predhodno su me oduševile Mineralize Multi - Effect Lash i Zoom Fast Black Lash, te s tim u vezi mogu samo da zaključim da su im maskare sjajne.

Meni se ceo look jako dopao, pa iako poprilično kasnim sa ovim postom, radosno delim fotke sa vama :). Da izgledaju zanimljivo, bajno i sjajno, još jednom se pobrinuo Igor Prusac.








Da li ste se već upoznali sa Wash & Dry kolekcijom? Kako vam se čini?

16 komentara

  1. ovo ce sad zvucati skroz blesavo ali zavidim ti malo na kapcima. ja oduvek imam izrazito spustene kapke tj. ocni kapak mi bukvalno leze skoro pa na same trepavice te se ni ne trudim da stavljam neku senku, a ni maskaru. senka se na kraju ni ne vidi a maskara se razmaze o kapke - znam da postoje tehnike da se nasminkas tako da se to ne primecuje previse ali... ne vredi. mnogo mi je to cimanja, srecom pa sam ionako low maintenance. zato sve pare trosim na mac karmine, hehe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej ne zvuči blesavo :). Mislim da je svako ko me je šminkao prokomentarisao kapke.. u stilu "Koliko prostora!". Nego, ima tehnika za šminkanje spuštenih kapaka, i nisu baš neko veliko cimanje. Ali opet, ako akcentuješ usne, po meni je to još lepše :D Ja obožavam karmine, SVE boje, žali bože kad nemam usne da ih iznesu lol.

      Izbriši
    2. Heh, negde dobijes, negde izgubis. Zato ti imas kapke! I super kosu. I izgledas kao davno izgubljena cerka Grete Garbo/Marlene Ditrih. Mislim, kud ces vise? :-)

      Izbriši
    3. Pa sad mi već ne preostaje ništa drugo nego da pocrvenim :) Hvala.

      Izbriši
  2. Meni se baš sviđa look, totalno ljetni i woow. Fotke su jako lijepe, najviše predzadnja :-)) Baš si lijepa!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Uuu potpuno moj tip sminke i boja. Super je i odlicno izgleda na tebi. Joj ja nikako da stignem da prosetam do MACa da pogledam te nove stvarcice.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kolekcija je sjajna i super je ova kombinacija boja na tebi, volela bih da znam i sama tako da se nasminkam :)

    OdgovoriIzbriši
  5. A čemu je služio ovaj goli čika? Jeste i njega mackali? ^^ P.s. Najviše mi se sviđa ova boja karmina, baš je sočna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čika je već izgledao kao sa postera, tako da nije bilo potrebe za dodatnim mackanjem :D
      Karmin je fenomenalan.

      Izbriši
  6. Pakovanja su im prelepa a boje ne zaostaju :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Prelepo :) Šminka ti stoji savršeno :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Neobična i smela kombinacija boja, dopada mi se :)
    Ali ne mogu da ne prokomentarišem ten, savršeno!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Karmin je predivan kao i tvoja kosa i oci :) :) :)

    OdgovoriIzbriši