Moj izbor: Top 3 Instagram destinacije

Slike, sličice i još sličica! Instagram se odavno odomaćio na mom telefonu i postao društvena mreža koju najčešće posećujem, što nije čudno budući da sam vizuelni tip i kad bih mogla najradije bih pričala u slikama. Kao kolekcija foto-poruka ljudi širom sveta koja se update/uje svake sekunde, jasno je da nudi puno sadržaja, a ja vam danas predlažem tri profila u kojima redovno uživam i tražim inspiraciju :). 


beigerenegade

Ona to zove relaxed minimalism. Savršene fotografije, koje nose posebnu atmosferu i besprekoran stil autorke Jiawa Liu. Uvek ih prepoznam i uvek mi se čine miljama daleko od svega što nudi većina lifestyle/fashion blogerki koje pratim. Takođe sam redovan posetilac istoimenog bloga.

georgiestclair


Još jedan, estetski izuzetan profil. Georgie je umetnica iz Brajtona, a svoje radove oplemenjuje nežnim laticama cveća. Gotovo svaka sličica u njenom insta - mozaiku, predstavlja malu odu ženstvenosti. Krhko, kreativno i jednom rečju prelepo.


Na ovom profilu najčešće meditiram i odmaram oči. Autorka Anna Kühlein je filmski kompozitor i fotograf, a najradije postuje savršeno izbalansirane fotografije prirode i životinja. Delimo i ljubav prema mačkama, pa sam kod nje videla neke od najslađih insta-maca (ovde izuzimam Igorov album Mačori, mačke i mačići, koji je van svake konkurencije :D).

 
Ukoliko imate svoj instagram profil, volela bih da mi napomenete u komentaru i ostavite link ili nick. Mene možete naći pod imenom Jelenagram.

Koje Instagram profile vi obožavate i smatrate vrednim praćenja?
 

19 komentara

  1. Ne znam koji mi je ljepši od ova tri. Stvarno je svaki predivan i fotografije su prekrasne. Ja također obožavam instagram i više ga koristim nego bilo koju drugu aplikaciju na mobitelu :) booksandteacups mi je omiljeni profil u posljednje vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš mi je drago da ti se dopadaju.
    A kod Charlotte je sve belo :). Hvala puno na preporuci.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prvi od ova tri volim već jako dugo i velika mi je inspiracija no previše mi je teško da napravim neki smislen balans na instagramu jer želim postavljati i lookove i druge stvari :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, makeup profili su nekako "raznobojniji" :D
      Meni se od inspiring makeup profila dopada recimo instituemag, a od blogerskih prvo pomislim na Lindu Halberg.

      Izbriši
  4. Dopadaju mi se slike sa sva tri profila, ali mi se najviše sviđaju ove fotografije sa cvetovima. Prelepo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, njeni radovi su stvarno nešto posebno :).

      Izbriši
  5. Nijedan od ova tri nisam pratila, ali greska je sada ispravljena. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jooj, kako su svi divni! Hvala ti puno na ovome, uvek sam u potrazi za profilima sa lepim i kvalitetnim fotografijama :) Preporucujem ti da bacis pogled na 'aialahernando' :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Vau zanemela sam. Vrhunske preporuke istog momenta sam zapratila sva 3 profila ne znam koji mi je lepsi, svaki drugaciji, poseban i na svoj nacin prelep. Hvala
    https://spersonally.wordpress.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divno, drago mi je.
      Hvala na komentaru i ostavljenom linku :).

      Izbriši
  8. Pogledala sam ova tri profila koja si pomenula i svi mi se dopadaju. Što se mene tiče, volim one koji objavljuju svoje slike, a ne da im se galerija sastoji od tudjih slika koje su preuzeli i naveli izvor (a nekad čak ni to). Većina mojih prijatelja i poznanika nema Instagram, tako da uglavnom pratim nepoznate ljude, a najviše ljubitelje knjiga koji kače delove svoje biblioteke :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, to je nekako i poenta, da postuješ svoje sličice :).
      Mislim da instagram pruža puno prostora za kreativnost, ali i brzu komunikaciju.

      Izbriši
  9. wow, sva tri profila su ono VRH.. savršeno.. posebno mi se dopada prvi :D
    znam za jako puno lijepih profila, ali mi prvo pada na pamet SWAGLEN i MEGHANRIENKS :d

    OdgovoriIzbriši
  10. Divno!

    Pozdrav,
    @vanja032

    OdgovoriIzbriši
  11. Relativno skoro sam odlucila da otvorim profil na instagramu, i blago je reci da sam se navukla. :D Prva preporuka me odusevila. Trenutno najvise uzivam u fotografijama sledecih profila: _ewabakrac, amberfillerup, mirdinara, lollypopp3 i meganhess_official. Veliki pozdrav
    https://patchworkbyn.wordpress.com/

    OdgovoriIzbriši
  12. Kao ljubitelj mode preporucujem https://instagram.com/kenzas/ ..jedna od dobrih motivacionih profila :)

    OdgovoriIzbriši