Sephora Wonder Gifts

Koliko se samo lepih dana izređalo od kraja septembra! Toliko, da mi se čini da ću sasvim pristojno podneti novembarsko sivilo i kišu, a i decembar je već blizu što znači još radosne jurnjave po gradu i ispijanja toplih napitaka u ušuškanim beogradskim lokalima. Zato već sada vredno krojim planove i ispisujem beskrajne šoping liste, a među sigurnim destinacija ove sezone nalazi se i Sephora. 


Teško je razumeti žensku ljubav prema kozmetici. Ni mi žene je često ne razumemo, ali nas to ne sprečava da se iznova oduševljavamo šminkom i novim mazalicama, posebno kada su u super glam izdanju i limitiranim setovima kakve je Sephora pripremila u okviru praznične ponude.  Odbrojavanje počinje danas, 12. novembra kada bi proizvodi trebalo da se nađu u prodaji, a ja vam u nastavku prenosim prve utiske sa predstavljanja kolekcije i samo neke od ličnih favorita.


Ako ste tokom godine i uspevali da odolite Sephora kupkama, mirišljavim gelovima za tuširanje, sapunima, penastim tuširalicama i ostalim čudesima za negu i uživanje u kupatilu, Golden Bath kolekcija će vas naterati da razmislite još jednom. Pripremite se za luksuzna ulja, raskošne kupke, penaste losione, kremaste kapsule i svetlucave sapune. A tu su i mirišljave party konfete, za poseban spa ugođaj kod kuće.

Novogodišnja ponuda obično podrazumeva mnoštvo setova, a makeup setovi mogu da budu sjajan izbor i dobra investicija, posebno ako od istog brenda želite da isprobate više različitih proizvoda što vas u redovnoj prodaji svakako izađe skuplje. Nemojte zaobići Make Up For Ever i paketiće njihovih bestselera: Artistic Shadow Palette - 6310 rsd, Artistic Smoky Eye - 2810 rsd, Artistic Essential - 4190 rsd, Artistic Eye Must-Haves - 3500 rsd. Oni u metalnoj ambalaži izgledaju prelepo i dobar su izbor posebno ukoliko birate poklon za nekoga ko do sada nije eksperimentisao sa proizvodima ovog brenda.


Benefit ima simpatične dolly kitove, među kojima su Girl-A-Rama - 5470 rsd, Dolly Darling - 6870 rsd i Girlesque - 6870 rsd. Sadrže neke od najpopularnijih proizvoda u mini izdanjima, a sve u preslatkim ambalažama. 

Velike palete su sjajan način da jednom šminkoljupcu ulepšate početak godine, mada ponekad umeju da razočaraju kvalitetom, a to se posebno odnosi na limitirana izdanja. Sephora Geometricolor Palette Blockbuster nudi 130 nijansi (80 senki, 32 sjaja za usne, 6 kremastih ajlajnera, 4 senke za obrve, 4 kamena pudera i 4 rumenila) i zapravo je vrlo solidna i  upotrebljiva paleta. Poklonite je nekome ko voli da eksperimentiše sa bojama i teksturama. 



Kad god se nađem ispred Too Faced dekorative, uhvatim sebe kako razmišljam o lizalicama :D. Sve je nekako too girly, too cute i too sweet. Ako volite njihovu estetiku, Too Faced Christmas in New York Holiday 2016 kolekcija će vas verovatno oboriti s nogu, a posebno The Chocolate Shop gift set.

Pop-up kutija koja se pretvara u izlog prodavnice slatkiša u njujorškoj Petoj aveniji. Ambalaža je u nežnoj pink boji, a tu su i mašnice, zvončići i lampinjoni. U "izlogu" su smeštena mini izdanja Better than Sex maskare, Shadow Insurance Eyeshadow prajmera i Melted Chocolate Liquified Long Wear karmina. U donjem delu nalazi se paleta senki (21 boja), hajlajter, bronzer i rumenilo. Sve intenzivno miriše na kakao, što ne iznenađuje jer je formulacija ovih senki zaista obogaćena kakao prahom. Nijanse dosta podsećaju na one iz poznatijih Too faced paleta ( Chocolate Bar, Semi-Sweet), što može da bude zgodno za nekoga ko ih već ne poseduje.

Cena 7710 rsd.


Nije tajna da volim maske za lice, pa nisam mogla da ne primetim Sephora Big Night Out Survival Kit, koji će razveseliti sve one koji vole brze rezultate. Ovaj set uključuje sedam maski za kompletnu negu različitih delova lica i tela, a pomoći će vam da zablistate pred veliko slavlje. Cena 3050 rsd.

Od luksuznijih varijanti, StriVectin Silver Peel-Off Purifier je nešto što sam poželela sebi. U pitanju je srebrna maska na bazi koloidnog srebra, snažnog enzimskog kompleksa i hidrirajućih agenasa, formulisana da fizički izvuče nečistoće iz pora, hidrira, omekša, zagladi i podstakne obnavljanje površinskog sloja kože. Predviđena je kao korak koji predhodi redovnoj nezi i zaista je srebrne boje, što će učiniti da se tokom pola sata - koliko treba da odstoji na licu - osećate kao drevno majansko božanstvo :D. Cena 8050 rsd.









Fotke u ovom postu, sad već tradicionalno :), potpisuje Igor Prusac.

5 komentara

  1. Sta reci sem Aaaaaaa! :D
    Zensko sam,pa jos i bb pa kad vidim ovako nesto...sve mi treba! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Prelepe fotografije. :) Svidjaju mi se oni mali Naughty Kisses setovi, nadam se da ce ih biti i u Ns, prosle godine dosta toga iz praznicne kolekcije nije stiglo do Ns.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i hvala i u Igorovo ime :).
      Nadam se da hoće, mada se praznični noviteti obično brzo rasprodaju.

      Izbriši
  3. ja već jedno četvrti put dolazim da vidim ovaj post zbog fotki, toliko mi se sviđaju :)))

    OdgovoriIzbriši