Prelistavanje kataloga: Junska Avon ponuda



Ovo neće biti baš klasično "prelistavanje kataloga" kao do sada - sa preporukama šta da kupite a šta da preskočite i kratkim objašnjenjima zašto. Junski katalog me nije nešto posebno inspirisao u smislu da je ponuda veoma slična onoj iz maja, dakle dosta toga je prosto ponovljeno. Da se i ja ne bih ponavljala, mislim da će zanimljivije biti da vam pokažem šta sam odabrala iz Avonove junske ponude, za sebe :).

Jedan od proizvoda kome se redovno vraćam i dosta ga koristim leti, naročito na moru, je Body Shake iz Naturals kolekcije, sa ekstraktima šipka i manga.  


U pitanju je hranljivi losion za telo, u simpatičnoj plastičnoj bočici koja podseća na jogurt, sa divnim voćkasto-svežim mirisom. Od ostalih mleka i losiona za telo razlikuje se po tome što je lagan i nemastan, a pri tom intenzivno hidrira i hrani. Suva koža ga upija gotovo trenutno :). Dakle, izbor losiona za telo je zaista veliki, ali meni je ovaj nekako pravi izbor za leto.


Avon Cellu Break, još jedna poboljšana verzija legendarnog Cellu Sculpt-a. Davnih dana sam pisala recenziju o tome (čitaj OVDE). Borba protiv celulita se uvek isplati, a ovo je odličan saveznik!


Mnogi su pisali o ovoj kremici, pa sam jednostavno morala da je isprobam :). Imala sam, pre nekoliko godina, sličan proizvod, takođe Avonov, takođe sa visokim SPF faktorom i sličnim principom (tonirana krema - naizgled bezbojna - koja postepeno dobija ton na koži i ujednačava ten). Tada nisam baš bila impresionirana efektom, pa se nadam da će ova da me iznenadi.


Provereno dobra Foot Works kolekcija sa zelenim čajem i mentom. Sadrži piling, losion za stopala sa cooling efektom i osvežavajući sprej za stopala. Iz dosadašnjeg iskustva, većina proizvoda iz ove linije je zaista odlična. Za sada mogu da vam kažem da je miris citrusno - svež i blag (ne "štipa" nos), dominira više citrus kod spreja i više menta kod pilinga i losiona. Već vidim svoja divna stopala kako vire iz neke ležaljke na balkonu pored mora lol.


U junskom katalogu, Avon je ponudio veliki izbor mirisa po sniženim cenama. U prethodnom postu sam pisala o tri parfema koja cenim iz Avona. Za Incandessence Lumiere sam se odlučila na preporuku svoje Avon Dame (Jovana Bravo!) i jako mi se sviđa. Pakovanje me je malo razočaralo, jer je u pitanju plastika lošijeg kvaliteta i zaista su mogli da porade malo više na dizajnu. Međutim, sam miris je lep i luksuzan, definitivno zimski i prilično postojan na prvu procenu :).


Takođe sam iskoristila akciju, da dopunim zalihe meni omiljenog Avon parfema :). Već sam pisala o Treselle mirisu (OVDE).


Ovog puta sam se častila prelepim Karelia setom iz Avonove bogate ponude nakita. U principu ne mislim da je nakit koji možete nabaviti u Avonu nekog posebnog kvaliteta, ali nije ni jako lošeg kvaliteta. Izbor je veliki i ima sve više vrlo interesantno dizajniranih komada. Karelia set postoji u posrebrenoj i pozlaćenoj varijanti. Ja sam se odlučila za posrebren.



Pakovanje me je doduše iznenadilo. Nakit je stigao u crnim kutijicama od mekog kartona koje su izgledale krajnje jeftino, što me baš čudi. Avon je uvek isporučivao nakit u divnim kutijicama. Očito su ovog puta malo prištedeli.

Sam nakit mi se veoma dopada. Izgleda baš onako kako je i delovao na slici iz kataloga elegantno, efektno i luksuzno. Pokušala sam da ga fotografišem što vernije.



Kako vam se čini? :)

5 komentara

  1. Zar avon ne salje uvek u ovakvim kutijicama? O.o

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svojevremeno su slali u tvrđim, srebrnkasto - plavim i mnogo lepšim :)Ja ih još uvek imam jer su pravi ukras na polici.

      Izbriši
  2. Sve što si uzela, nisin pogrešila. Provereno je dobro i preporručujem svima :=)

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam koristila ovu toniranu kremu za lice i takodje nisam bila impresionirana. Ja se ponekad tako iznenadim kada mi stigne isporuka (bilo Oriflame, bilo Avon) na slici izgleda bolje a onda kad imas u rukama vidis kako je to bilo fotosop... :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, to je nekako klasika. Zato je uvek bolje naručiti set testera. Ne znam da li i dalje to imaju, ranije je bilo stalno u tom nekom katalogu za dilere :).

      Izbriši