O BLOGU

"Moj neseser" postoji od februara 2011. godine i jedan je od prvih kozmetičkih blogova u Srbiji. Nastao je dosta naivno, kao priča o kvalitetu Avon proizvoda. Danas se dotiče mnogih kozmetičkih brendova i širih beauty/lifestyle tema.

Recenzije na mojneseser.blogspot.com su pre svega objektivne, bazirane na utiscima i iskustvima zapaženim tokom korišćenja proizvoda. Potkrepljene su dodatnim informacijama koje su rezultat ličnog interesovanja i fotografijama koje su moje vlasništvo (ukoliko nije navedeno drugačije). 

Blog Policy

Blog nije otvoren za sponzorisane tekstove. Kao autor bloga, rado ću prihvatiti besplatne proizvode, usluge, pozivnice i ostale promotivne poklone od strane pojedinaca i organizacija ukoliko ih smatram interesantnim, a u cilju održavanja kvalitetnog sadržaja i/ili nagrađivanja čitalaca. Primljeni poklon me ne obavezuje da o istom pišem, ako tako odlučim. 

Preuzimanje sadržaja

 
Za preuzimanje sadržaja sa ovog bloga, neophodno je moje odobrenje.  


Jelena

1 komentar

  1. Zdravo,

    redovno pratim tvoj blog pa bih te pitala za mišljenje o proizvodima na bazi pčelinjeg otrova za zatezanje i ishranu kože. Navodno su fenomenalni, dve drugarice mi se kunu u njihovu delotvornost, ali sam ja pomalo skeptična. Zanima me da li si koristila nešto od toga (konkretan proizvod koje su drugarice koristile je https://pro100healthy.rs/kozmeticki-proizvodi/krema-protiv-bora.html )?

    OdgovoriIzbriši