Avon Senses "All yours" shower gel

Šta je neophodno potrebno imati u kupatilu da bi svako tuširanje predstavljalo "nezamenljivih 15 minuta uživanja" u danu? Naravno, dobar gel za tuširanje :) 

Avon Senses je kolekcija prozvoda za kupanje i tuširanje, obogaćena najfantastičnijim mirisima i dizajnirana sa ciljem da vreme u kadi pretvori u intenzivno uživanje. Kolekcija obuhvata gelove za tuširanje, tečne sapune, pilinge za telo i dezodoranse, najrazličitijih mirisnih nota.

All yours shower gel je novitet Avon Senses linije, izbačen povodom Dana zaljubljenih. Ja sam se zaljubila u ambalažu i brže bolje ga naručila :)


Moram da napomenem da kada su gelovi za tuširanje u pitanju, vrlo sam zahtevna :D Očekujem mnogo, bitna mi je svaka sitnica i vrlo sam radoznala da isprobam nove. Dakle pravi sam fanatik! Imajte to na umu dok budete čitali ovu recenziju :D

Dakle, šta po meni mora da ispuni idealan gel za tuširanje? Pre svega da ima savršen miris koji će, u zavisnosti od efekta koji vam treba (razbuđivanje za jutro ili opuštanje za pred spavanje) u potpunosti delovati na vaša čula. Zatim da istovremeno nežno čisti i hidrira vašu kožu. Konačno da bude u pakovanju koje će maksimalno pojednostaviti upotrebu i nanošenje gela (u smislu da ne morate da se jurite sa flašicom po kadi ili da "obijate" nokte pokušavajući da otvorite poklopac itd.).

Senses All yours, Avon svrstava u "serene and relaxing" kategoriju. Nisam baš sigurna kako bih opisala ovaj miris. Topao, sladunjav, nekako "barbikast" miris. Nakon tuširanja osećate se kao jedna velika bombona :D Ako je to bila poenta, onda je uspelo! Spokojan - da, opuštajući - ne baš. Meni lično se nije dopao, ali ko voli slatkaste mirise neće biti razočaran. Miris nije preterano intenzivan, ali je iznenađujuće dugotrajan. Ostaje na koži  i nekoliko sati nakon tuširanja!

Tekstura gela je gušća, dakle nije vodenkast što je plus. Takođe lepo se ispira i ne ostavlja onaj lepljiv osećaj sapunice na koži - nećete morati da upotrebite litre vode kako biste ga sprali sa tela. 

Ovaj gel definitivno ne spada u hidratantne, tako da ako vam je koža suva, moraćete da koristite, pod obavezno, losion za telo nakon tuširanja! Takođe bih naglasila da, za osobe sa osetljivom kožom, može biti prejak (drugarica je imala blagu reakciju - mada njena koža reaguje na većinu proizvoda, ali eto, samo da napomenem i to).

Pakovanje i dizajn: Standardno pakovanje od 250ml, dizajnirano je u vidu plastične izdužene providne boce, u ljubičastoj nijansi, sa preslatkim motivom srca. Gel je takođe svetlo ljubičaste boje. Imam zamerku na pakovanje, jer je prilično nepraktično. Izuzev što morate da otvarate poklopac odozdo - što, ako imate duže nokte, može da vas frustrira - pakovanje je prilično nestabilno kada ga postavite na poklopac - što postane bitno kada istrošite polovinu gela i pokušavate da dođete do druge polovine! Prinuđeni ste da ga obrnete naopako i tako držite sve dok se gel ne smiluje da sklizne do otvora! Iskreno ovom pakovanju fali ona "kuka" koju neki gelovi za tuširanje imaju, a o koju može da se okači tako da izlazi odmah pošto podignete poklopac.

Zaključak: Ako zanemarimo pakovanje i ako vam se dopada ovakav miris, Avon Senses All yours je sasvim solidan gel za tuširanje po pristupačnoj ceni od 199 dinara (na akciji!). 


 * * * 

Objavi komentar

Nema komentara