Krema koju moje oči obožavaju!!!

Ne znam za vas ali najveći deo mog dana svede se na vreme provedeno za kompjuterom. Priroda posla mi je takva da 8 sati manje više ne skidam pogled sa ekrana. Kada se na to doda vreme za surfovanje netom, broj spomenutih sati postane zaista alarmantan. Posledica ovoga je da predveče bukvalno osećam kako mi oči "gore". 

Ako imate slične probleme, možete naravno staviti led na oči, ili ohlađene kesice čaja od nane preko kapaka, a možete i da isprobate Japanese Rice and Sake Refreshing Eye Smoother iz Avonove zaista očaravauće Planet Spa linije proizvoda za negu lica i tela.

U brošuri ćete je naći, u okviru seta za negu lica (naravno može se poručiti i van seta) sa japanskim sakeom i pirinčom, pod imenom krema za predeo oko očiju.

Ova "krema" je zapravo pravi osveživač! Izuzetno je hidrantna, gotovo vodenkasta, gelaste teksture. Njeno prvo dejstvo je da, dok se absorbuje, imate osećaj da vam hladi kožu kapaka. Takođe, ono što svaki put primetim je da mi za 10ak minuta umanji nadutost i umiri upalno crvenilo.

U poslednjoj brošuri sam pročitala da "smanjuje pojavu bora i čini da koža izgleda mlađe". Ne, ona ne smanjuje pojavu bora - ovo nije antiage krema, niti daje koži mlađi izgled! Ova krema prosto osvežava kožu i na taj način daje licu manje umoran izgled. U tom smislu vredi svaki dinar!

Dizajn i pakovanje: Tubica dužine 10 cm, sa aplikatorom zgodno dizajniranim za direktno nanošenje na kožu. Pakovanje je od 15ml.

Kako se koristi: Blago pritisnite tubicu i nanesite tanji sloj direktno aplikatorom na kapke i na kožu ispod očiju (svuda gde vam je koža očiju naduta, suva ili iritirana). Zatim blago natapkajte gel, tako da koža može da ga absorbuje. Ne trudite se da kremu potpuno utrljate! Moj savet je da je držite u frižideru (mada ja sve svoje kreme držim u frižideru jer tako prosto duže traju). 

Možete je koristiti ujutru i uveče ili kad god osećate potrebu u toku dana :)

* * * * *



Objavi komentar

Nema komentara