Naturals mango & nar body set - Voćke, voćke, voćkiceeeee!

Mango&Nar
Od svih proizvoda koje možete da nađete u Avonovoj brošuri, proizvodi za negu tela ne mogu da vas razočaraju, ma koliko da ste probirljivi. Od nekoliko različitih linija, moja omiljena je Naturals. To je ona "voćkasta" kolekcija, obično negde pri kraju brošure, od koje počnete da maštate o letu :D

Naturals kolekcija obuhvata kompletnu negu - preparate za telo, kosu i lice - a bazira se na prirodnim biljnim ekstraktima. Sa finansijske strane, ne spada u skuplje i proizvodi su vrlo pristupačni (cene se najčešće ne kreću više od 300-400 dinara, a sa popustom i niže).

NATURALS pomegranate&mango bath collection - set za negu tela sa mangom i narom je nešto što koristim već duže vreme i apsolutno spada u "nezamenljivo" na spisku za kupovinu. 

Opis: Set sadrži gel za tuširanje, losion za telo i body spray. Ponekad uz set možete da dobijete mrežicu za pranje tela. Set je u okviru specijalne ponude. Van seta se proizvodi mogu kupiti odvojeno.

Gel za tuširanje je penušav, ne isušuje kožu i lako se spira (nema onog osećaja kada vam se čini kao da nikako ne možete da sperete sapunicu sa kože). Losion za telo hidrira i hrani kožu, ali je lagan - nije mastan - pa nisam sigurna da bi bio zadovoljavajući izbor za nekoga ko ima  izrazito suvu kožu. Takođe, primetno se brzo absorbuje, što je veliki plus. Body spray se takođe brzo absorbuje - nema lepljivog osećaja na koži - a miris je senzacionalno svež!

Miris ovog seta je, najpribližnije rečeno, "eksplozija" energije :) Opisala bih ga kao lush&fresh grupu mirisa, dakle sočan, topao, osvežavajući. Pravi letnji miris! Budi sva čula i definitivno ćete ga imati u torbi stalno :)

Pakovanje: Losion i gel za tuširanje su u simpatičnim bočicama od 200 ml, otvaraju se na klik - preklop. Spray je u bočici od 125 ml, na špric, sa zaštitnim poklopcem. Uz svakodnevnu upotrebu, meni traju skoro puna 2 meseca.

Zaključak: Ako volite voćne, sveže mirise i nemate suvu kožu, bićete prezadovoljni ovim setom. Ja mu ne nalazim ni jednu manu, zato dobija svih pet zvezdica! 


* * * * *






1 komentar

  1. imam sprej iz ove kolekcije i odličan mi je (inače volim te naturals sprejeve), stvarno mnogo lepo miriše :)

    OdgovoriIzbriši