Solutions vibes eye roll on tretman - napadnite svoje podočnjake!

Još jedan u nizu roll on tretmana za borbu protiv umornih očiju (Garnier eye roll on with caffein, Nivea visage Q10 plus anti-wrinkle refreshing eye roll-on itd.). Dakle slično ali nešto drugačije :)


Solutions Vibes Wake Up Eye Roller je osvežavajući tretman koji uz pomoć seruma i nežnih vibracija revitalizuje predeo oko očiju. Dakle u pitanju je proizvod sa dvostrukim dejstvom. Serum je formulisan revitawake kompleksom i ekstraktom suncokreta koji pruža energiju i daje koži glatkoću. Istovremeno nežne vibracije i aplikator u vidu rolera podstiču mikrocirkulaciju i umanjuju nadutost i tamne podočnjake. Trenutno čine predeo oko očiju hidriranim. Dermatološki je testiran, pogodan za osetljivu kožu i hipoalergijski.


Kada i kako se koristi? Nanosite ga ujutru i uveče, umesto vaše uobičajene kreme za negu oko očiju, a evo kako: 

  1. skinete poklopac, dno pakovanja okrenete u smeru kazaljke na satu i to 2 puta kako biste pokrenuli vibracije (pre ovoga ne zaboravite da uklonite mali sivi papirić koji viri - slobodno ga povucite jače ka spolja, jer su u protivnom baterije blokirane),
  2. aplikator nagnite pod uglom koji će pokrenuti sadržaj proizvoda i prinesite koži ispod očiju. Nanesite serum u smeru od unutrašnjosti oka ka spolja, poooolaaaakooo, nekih 10ak sekundi. Osetićete ne preterano jake, ali osetne vibracije.Ne stavljajte proizvod na kapke!
  3. kada ugasite aparat (naravno, u smeru suprotnom od kazaljke na satu) blago natapkajte višak proizvoda prstima.

Serum se brzo apsorbuje, aplikacija seruma je higijenska i baterije se nalaze u samom aplikatoru, dakle ne morate ih dodatno kupovati.



Dakle spravica je ako ništa drugo simpatična :) Razlikuje se od ostalih sličnih tretmana prisutnih na tržištu, po tome što zapravo predstavlja električni masažer za predeo oko očiju (radi na baterije). Što se tiče seruma, koža je apsolutno hidrirana, čak blago zategnuta i nakon dva dana korišćenja mogu da kažem da definitivno trenutno umanjuje nadutost.

Da li će vaši podočnjaci, nakon bar 10 dana redovnog korišćenja (kako Avon preporučuje za vidljive rezultate), nestati? Ne znam. Možda hoće, možda neće. Moji najverovatnije neće jer ih imam ceo život, ali to je već genetika. Podočnjaci se mogu javiti iz više različitih razloga, od kojih najveći broj nijedna krema ili sredstvo protiv podočnjaka ne mogu da otklone. Ono što je sigurno je da će vam ovaj proizvod pomoći u nezi koće oko očiju, te će donekle pomoći da izgledate negovano i osveženo :)  

Probajte pa javite utiske! xoxo   

Objavi komentar

Nema komentara