Najava za 05/2011: Namamite sunce zlatom :)


Nemojte se iznenaditi, ako vam se učini da ste, otvorivši katalog za kampanju 05/2011, zapravo zalutali na neku livadu prepunu cveća i obasjanu suncem. U aprilskoj brošuri dočekaće vas pravo proleće, puno boja, svetlosti, sjaja i opojnih mirisa :) 

Avon je izgleda odlučio da u predstojećoj sezoni, vaša šminka bude optočena pravim, 24K zlatom :) Na prvim stranicama brošure za april mesec, dočekaće vas potpuno nova, očaravajuća i luksuzna 24K gold kolekcija, obogaćena česticama pravog zlata, koje reflektuju svetlost i pružaju dodatni intenzitet boji! Bilo da se radi o četvorobojnim senkama , 

dvostranim krejonom sa aplikatorom za smookey eyes efekat,

sjajevima, već viđenim karminima ili maskari - sa novom četkicom,

sve ima zlatni odsjaj. Dakle, "uhvatite" sunčeve zrake ovom make up kolekcijom :)

Ljubitelji mirisa Perceive obradovaće se novim prolećnim limitiranim izdanjem - morsko - citrusna kategorija. Ovo je definitivno moj izbor za proleće (dobila sam uzorak:). Osvežavajući mix frezije, dinje i sandalovine - vrlo neobično i interesantno.

Ja ne znam gde su Avonu do sada bila "zaturena" rumenila (ako ih je uopšte i bilo) ali evo konačno, u ponudi rumenilo, i to u čak dve nijanse! :D 

Ono zbog čega sam poskočila sa stolice kada sam ugledala sličicu u katalogu - do sada je bila samo u Američkoj ponudi (definitivno će biti prva stvar koju ću naručiti!) - fenomenalna četka za rumenilo pod kosim uglom!!! :D Jupiii jupii jej!

Nov izbor asesoara, od kojih su mene zadobile naočare za sunce - model Abbie (ali u ponudi je čak tri modela! - pa pronađite svoj favorit).
Novitet u Advance techniques kolekciji za kosu - pena specijalno za kovrdze - učvršćuje kovrdze i zadržava dugo njihovu formu :)


A da nas zima definitivno napušta svedoči i Avon SUN odeljak u brošuri - linija za zaštitu od sunca i negu kože nakon sunčanja. Kao novitet, u ponudi je losion za samopotamnjivanje lica i tela - light/medium u pakovanju od 150ml, sa mirisom vanile.
Bubble bath - kolekcija kupki, nudi nov miris bademovog cveta - slatkasto i prilično intenzivno.


Ali ono što me je apsolutno oduševilo, kada je nega tela sa primesama aromaterapije u pitanju, je najnoviji proizvodi iz Planet Spa kolekcije, koji ovog puta mirišu na Provansu :) Set koji uključuje dvofaznu, mlečnu kupku, masku za lice i noćno ulje za lice sa savršenim notama lavande i jasmina!


Uz to ide, preslatka kozmetička torbica :)


I za kraj, Naturals - pravi prolećni set: krema za lice, 2 u 1 tonik i sredstvo za čišćenje lica i maska za lice, sve sa ektraktom kamilice - nežno i prolećno!


Uživajte u proleću! :)

3 komentara

  1. Jaoj kako sam se ja obradovala kad sam vidjela u katalogu ovu cetku za rumenilo :D nema ni mjesec dana kako sam gledala strane kataloge bas se zalila sto oni maju toliki izbor cetki i cetkica a mi nemamo :D

    OdgovoriIzbriši
  2. jaoo, ja ću ovu lavandu sa sve torbicom i ovu kamilicu sigurno, a i četku da probam, što da ne, jer kakva je to kuća koja nema bar sto četki za šminkanje, kaže moj žmu :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Haha :D Super je imati takvog žmuža :D

    OdgovoriIzbriši