NATURALS roll on dezodorans sa krastavcem i dinjom

Uvek sam nekako zanemarivala činjenicu da Avon u svojoj ponudi ima i dezodoranse i to anti perspirant dezodoranse! Niko od mojih kupaca ih nikada nije tražio, a nisam ni čula da ih neko drugi koristi, tako da sam bez ikakvih uticaja sa strane - iz čiste znatiželje naručila Naturalsovu roll - on kombinaciju krastavca i dinje.

Moj prvi izbor dezodoransa su Dove pa Nivea. Od dezodoransa očekujem celodnevnu zaštitu, veoma brzu absorbcionu moć, prijatan miris i osećaj svežine. Naturals dezodorans je daleko ispod mojih očekivanja.


Opis: NATURALS cucumber melon roll-on anti-perspirant dezodorans - pruža dugotrajnu zaštitu i hidrataciju, čineći da imate osećaj svežine celog dana.

Što se tiče mirisa, očekivala sam da bude slađi zbog dinje, međutim nije. Miris je izuzetno lep i apsolutno osvežavajući. Veoma primetan ali ne intenzivan u smislu da vas "napada". Kada pomislite "osvežavajući", želite da mirišete baš tako! Dakle, miris me je potpuno oduševio. 

Međutim, ono što mi najviše smeta kod ovog dezodoransa je to što koža gotovo da ga ne upija!!! Polu kremaste je teksture. Kada sam ga nanela, narednih 15 minuta sam čekala da ga koža absorbuje! Veliki minus!

Zaštita nije loša, ali definitivno nije celodnevna i ne bih se usudila da ga koristim leti - kada se mnogo više znojim - mislim da bi bio neupotrebljiv.


Pakovanje&dizajn: Simpatična plastična bočica, od 50ml, sa velikom roll - on kuglicom, koja se ne koči (pohvalno!). Dizajnirana da može lepo da se obuhvati šakom - vrlo zgodno za nanošenje.

Zaključak: Ovaj dezodorans definitivno nije nešto što bih bilo kome preporučila. Eventualno, ako imate vrlo osetljivu kožu, pa ste sprečeni da koristite neke jače i bolje, možda vam ovaj odgovara. Ali za pravu zaštitu, moraćete da ga nanosite više puta u toku dana. Ja svoju bočicu, trenutno koristim nakon tuširanja, pred spavanje jer mi se zaista sviđa miris :), ali sam sigurna da ga više neću naručivati.

*


3 komentara

  1. Ovo je stvarno zvuči kao super proizvod i asocira svojim sastojcima na svežinu :)))!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam ovo imala, izgleda kao dobro :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Deluje ok, ali ja sam se navikla na Vichy zato sto nema raznih dodataka koji zatvaraju pore

    OdgovoriIzbriši