ONYX LUSTRE trio senke - mmm love it! :)

Avon je, kao što sam već najavila, izbacio novu liniju šminke Onyx lustre, vrlo inovativne trio - sjajeve za usne i takođe trio - senke za oči, u dve vrlo primamljive kombinacije boja. Ja sam se naročito obradovala senkama i odmah naručila Onyx Quartz varijantu tonova.


Sa Avon senkama generalno ne mogu da kažem da imam baš sjajna iskustva, ali ovaj put se zaista nisam razočarala :)

Pre svega sam se zaljubila u kombinaciju boja. Onyx Quartz je nešto hladnija varijanta od Midnight Lustre i svetlija zbog te krem bele. Boje se lepo slivaju, krem bela, pesak crna i nešto kao kafena braon. Prelepe su za dnevni blagi smooky efekat za posao ili večernji intenzivniji uz recimo crni ajlajner. 


Tekstura je prilično lepa, svilenkasta i puderasta. Boje su generalno dobro pigmentisane - naročito za Avon senke! - ali rekla bih ne baš podjednako: bela bi mogla da bude malo jača, bar za moj ukus, braon i crna su sasvim u redu! Mogu biti blage ili intenzivnije u zavisnosti od količine koju nanesete. Crnu sam čak, vrlo uspešno uspela da koristim kao ajlajner - sa prethodno navlaženom četkicom! Ove senke nisu ni mat ni sjajne. Imaju blagi sedef i to od najsvetlije - bele, ka najtamnijom - crna je najviše mat. 


Rekla bih da su prilično postojane, što me je baš iznenadilo. Uz nanošenje preko podloge, ostale su mi u vrlo "svežem" izdanju sigurnih 6 sati. 


Pakovanje&dizajn: Nemojte očekivati neku veliku količinu senki! Ovo je mini - prenosivo - izdanje :D U slatkom, lak crnom pakovanju, na raspolaganju vam je 3, 4g senki, ogledalce - celom površinom i mala fijokica sa dvostranim - vrlo funkcionalnim aplikatorom. Vrlo je zgodno za torbicu!

Zaključak: Sve u svemu ok senke, prelepe boje i vrlo upotrebljive! Od maksimalno 5 zvezdica dajem 4 :)


* * * *

2 komentara