ULTRA COLOR RICH Moisture Seduction Lipstick - ruž koji će vas zavesti :)

Kada su karmini u pitanju, veoma je teško naći idealan! Većina žena koje ja znam, primorana je na kompromise: ako karmin neguje usne, onda je po pravilu nepostojan, lako se skida pa mora češće da se nanosi, ako je dugotrajan onda obavezno morate da koristite balzam za usne pre nanošenja pa čak i sa balzamom, nakon par sati usne su isušene, ako pronađete pravu boju može da se desi da nije dovoljno intenzivan ili da je mat a vama zapravo treba blagi sjaj pa morate da dodajete sjaj i tako redom.

Karmin koji je uspeo da me oduševi u proteklih mesec dana, i podmiri skoro sve moje zahteve je Avonov nanoviji Ultra color rich "ponos i dika" :) 

Opis: ULTRA COLOR RICH Moisture Seduction Lipstick je promovisan u januarskom katalogu kao karmin sa aqua silk kompleksom koji pruža 24h dubinsku hidrataciju i pigmentom koji istovremeno oslobađa intenzivnu, bogatu, dugotrajnu boju. 


Avon ima bogat izbor karmina. Među njima ima loših, dobrih i boljih. Moj apsolutni favorit dugo vremena je bio karmin iz Perfectwear linije i neopisivo mi je falilo još nijansi (ima svega nekoliko). Uglavnom, nisam bila nešto naročito zainteresovana za Avonov januarski "novitet". Najava mi je zvučala previše bučno: Konačno možete imati sve, sa novim Seduction ružom za usne! A onda sam, polovinom februara, dobila testere i odmah naručila čak tri nijanse!

garnet shimmer
Ovaj karmin je zaista višedimenzionalan i kvalitetan. Pre svega hidratacija je 100%. Ako vam je prioritet da karmin ne isušuje usne, bićete impresionirani. Usne ostaju meke, glatke i negovane. U tom smislu, oduševila me je postojanost ovog karmina. Kad čujem karmin koji hidrira, uvek pomislim kako verovatno ne ostaje dugo na usnama. Međutim, Moisture Seduction traje bar 4 - 5 sati, ne razmazuje se. Čak i na šoljici za kafu ostaje jedva primetan trag! Takođe, vrlo je lagan i nemate onaj lepljiv osećaj karmina na usnama, zapravo uopšte ne osećate da nosite karmin :D

Sve tri nijanse koje sam odabrala: garnet shimmer, mocha plum i nude perfection su odlično pigmentovane. A prema testerima, rekla bih da su sve nijanse intenzivne, izuzev možda soft pink i lilac shimmer. Sve ukupno imate 12 prelepih nijansi na raspolaganju. Naravno, ovo nije mat ruž, pa daje usnama blagi sjaj ali ništa drastično. I još jedna važna sitnica, apsolutno prelepo miriše!

Pakovanje & dizajn: standardno elegantno pakovanje za ruž od 3,6 g, a ono što je još šarmantno je da su slojevi boje i beličasti hidrantni slojevi izmešani i vidljivi na ružu :)

Zaključak: Moisture Seduction ruž je kvalitetan ruž sa koji ćete sigurno biti zadovoljni. Tražitet testere da biste pogodili boju i sve preporuke za kupovinu!


* * * * *

3 komentara