Avon Solutions Cellu-Sculpt 3X - radi ili ne?

Mada su na našem tržištu prisutni raznorazni anticelulit tretmani, do skora nisam obraćala posebnu pažnju na ovu grupu proizvoda. Jednim delom, priznajem, zato što sam od onih "tanušnih" osoba, a osim toga zato što, iskreno, nisam preterano verovala u teoriju "kreme - borca protiv celulita". Mislim, koliko jedna krema zaista može da pomogne da vaš celulit nestane??? Ali može :)


Negde pred moj put u Egipat, Avon je promovisao po specijalnoj ceni svoj najnoviji anticelulit tretman. Moj celulit je zastupljen pretežno na butinama i zadnjici (O da! I tanke osobe imaju celulit!), i tako sam, isprobavajući kupaće kostime, rešila da dam šansu Avonovom najnovijem "borcu" - Solutions Cellu-Sculpt 3X.

Avon Solutions Cellu-Sculpt 3X tretman čine bogata gelasta krema, formulisana na bazi Lipo-Smooth tehnologije, koja vidno umanjuje izgled celulita i trostruki roler masažer, kojim se pospešuje mikrocirkulacija kože - što je jedan od najvažnijih činilaca u "razbijanju" celulita.

Što se tiče teksture u pitanju je nešto između gela i losiona za telo - ne preterano tanka, ali ni preterano masna krema. Prilično se lepo apsorbuje - ali ne prebrzo, tako da imate vremena da lepo izmasirate problematične oblasti. Nije lepljiva i npr. možete da obučete obuću neposredno nakon upotrebe tretmana - a da se ne osećate ulepljeno :D Dakle, zaista je prijatna za korišćenje.
Ono što ćete sigurno primetiti je miris :) Mogu slobodno reći da je krema blago parfemisana. U pitanju je nekako fresh i pomalo rezak miris. Meni lično se ne dopada - asocira me pomalo na muške dezodoranse. I to je mislim jedina mana, koju sam uspela da pronađem :)

Kako sam ja koristila Cellu-Sculpt 3X? Svako veče, pre spavanja, utrljala bih kremu na kožu - koristeći malo veću količinu na problematičnim mestima, a zatim masažerom, kružnim pokretima umasirala, sve dok je koža potpuno ne absorbuje. 

Nakon dve nedelje, svakodnevnog korišćenja Cellu-Sculpt tretmana na gore opisan način, primetila sam prve promene. Koža je izgledala zdravije, zategnutije na dodir. Do kraja meseca (od početka korišćenja), na moje zaprepašćenje, više nije bilo "pomorandzine kore", koža je izgledala lepo, glatko i potpuno zategnuto.

Naravno, gotovo sam sigurna da ćete ubrzati rezultate ako se pride bavite nekom fizičkom aktivnošću (trčanje, bicikla, vežbice....šta bilo). Takođe, možete da ne budete lenji - kao ja - pa da nanosite tretman dva puta dnevno - umesto jednom, pred spavanje. Još nešto, pijte litre vode! Voda je najbolja prirodna supstanca koja pomaže u borbi protiv celulita.

Pakovanje&dizajn: Veoma praktična i šarmantna tuba, ljubičaste boje, sa poklopcem - što je fenomenalno za putovanja! Fino paše u ruci i kuglice zaista rotiraju - ne zaglavljuju se. Tubu dobijete u kartonskoj zaštitnoj kutiji, sa sve uputstvom! (Bravo za Avon! :D). Pakovanje od 150 ml. Ja sam za mesec dana, svakodnevnog korišćenja - uz ponekad možda i preterano nanošenje kreme - uspela da potrošim trećinu, tako da krema traje. Cena je uz sve ove osobine, prilično povoljna.

Ja sam potpuno oduševljena ovim proizvodom i preporučujem ga kao must have it u "arsenalu" priprema za predstojeće leto :)

*****1 komentar

  1. Da ti kazem, ovaj proizvod smo probale sve moje drugarice i komsinice jos pre nekih 8 godina kada se pojavio. Apsolutno smo sve do jedne potvrdile da ovaj prozivod "radi". Medjutim, od svih nas samo sam ja nastavila da ga koristim (ponekad povremeno). Zasto su druge devojke odustale = ne znam, jer i dan danas kupuju proizvode celulita, zale se kako su skupi i ne rade, a ovaj isprobani uporno zaobilaze... Meni je sjajan! Jedini koji bi mogao da mu parira je srebrni Anew (zaboravila sam tacno ime)...

    OdgovoriIzbriši