Prezentacija: New SOLUTIONS - Kada se priroda sretne sa naukom, lepe stvari se dese :)

Kao što ste mogli da primetite, Avon je "ponovio" svoju proslavljenu kolekciju za negu lica Solutions i kreirao je u potpuno novom, lepšem i modernijem ruhu. U trenutno aktuelnom katalogu, Avon je ponudio staru Solutions kolekciju poslednji put, a na predposlednjoj strani su se pojavila probna mini pakovanja nove - što me je, moram priznati, baš oduševilo :)
Dakle o čemu je zapravo reč? Evo šta Avon kaže: Tražili smo jedinstvene prirodne sastojke koji deluju na kožu. Odabrali smo samo najkvalitetnije. Razvili smo svilenkaste formule sa iznenađujućim teksturama i laganim,  prijatnim mirisom, koje deluju u skladu sa potrebama kože. Solutions nega kože predstavlja moć prirode i nauke i tako Vam pomaže da otkrijete svoju prirodnu lepotu. Kada se priroda sretne sa naukom, lepe stvari se dese. Zvuči uverljivo :)

Novu Solutions kolekciju za negu kože lica čine pet linija proizvoda:

Solutions Complete Balance - vraća prirodan balans koži! Linija je formulisana čajem lista kamelije, koji sadrži antioksidante i minerale kao što je cink koji redukuje stvaranje masnoće. Koža izgleda vidno izbalansirana i zdrava. 88%* žena je primetilo da njihova kombinovana koža postaje lepa i uravnotežena nakon samo dve nedelje. Formula vidno balansira kožu.



Solutions Beautiful Hydration - hidrira i čini kožu blistavom! Linija je formulisana sa rajskim žitaricama koje stimulišu obnavljanje kože. Koža je vidno zdravijeg i blistabijeg izgleda. 83%* žena je primetilo poboljšanje u teksturi i izgledu kože. Proizvodi daju vidno zdraviju, blistavu kožu i bolji tonus.


Solutions Sensitive Botanicals - umiruje kožu! Formulisana je sa ekstraktom biljke prkos. Prkos je bogat esencijalnim nutrijentima kao što je kalcijum – čiji nedostatak može izazvati osetljivost kože. Sa ovom linijom, koža se oseća dobro i izgleda dobro. Za samo 3 dana, Vaša koža će izgledati i osećati se zdravo, blistavo i savršeno. Bez mirisa i boje koji mogu izazvati iritaciju, ova linija je najbolji izbor za osetljivu kožu.


Solutions Youth Minerals - čini kožu mladolikom! Linija je formulisana sa ametist mineralnim kompleksom. Ametist je bogat manganom koji podstiče proizvodnju kolagena. 86% žena pokazalo je vidljivo zdraviju, mladoliku kožu sa umanjenom vidljivošću linija i ujednačen ten za samo 2 nedelje. Za kožu koja ima fine bore i neujednačen ten!


Solutions Ageless Accolade - čvršća i zategnuta koža! Linija je formulisana sa hibiskusom. Hibiskus je tropska biljka visoke nutritivne vrednosti, pomaže u zatezanju dermalno-epidermalnih slojeva kože i predstavlja moćni anti - age sastojak. Ova linija ojačava kožu, povećava nivo vlažnosti, učvršćuje je i zateže. Umanjuje čak i vidljivost finih linija. U testiranju, žene su primetile vidljivo čvršću, zategnutiju kožu sa umanjenom vidljiošću depigmentacije.



Nadam se da sam vas ovim postom, uz sve ove simpatične video klipove :D ubedila da razmislite i pronađete svoju liniju u novoj Solutions kolekciji :)












2 komentara

  1. avon nema sta nema :)

    OdgovoriIzbriši
  2. want to thank you for following me, feels comfortable here in my corner, I'm following you too...

    Lene Adas

    OdgovoriIzbriši