Elvie White Magic toaletna voda - miris zime iz Oriflame/a


Najnovija mirisna nota u Oriflame ponudi mirisa za žene, Elvie White Magic Eau de Toilette, predstavlja ograničeno zimsko izdanje parfema Elvie, izbačenog u decembru 2011. godine. Toaletna voda je inspirisana zimskom svežinom, mirisom snega i sjajnim nežnim pahuljama. 


Mene je privukao dizajn bočice (pošto sam jedna od onih što "padaju" na pakovanje) i veoma pristupačna promotivna cena, pa sam odlučila da rizikujem i naručim miris. (Na mirisnu stranicu u katalogu ne obraćam posebnu pažnju - pre na opis mirisnih nota - budući da vrlo često isti nema veze sa mirisom bočice koju naknadno dobijete. Ne znam zašto je to tako, ali tako je :) )

Struktura mirisa: Gornje note čine aroma latica nerolija, bergamota i limuna, koje prelaze u miris jasmina, frezije i cveta narandže dok bazu mirisa grade sandalovina, kedar i beli mošus.

Ovaj miris je pravi nalet svežine. Više citrusni nego cvetni. Izuzetno čist, svež i nežan. Asocijacija na sneg, zimsku svežinu i led je potpuno prisutna.

Nije naročito dugotrajan (par sati), ali je primetan.

Dizajn: Bočica je lepog dizajna. Oblikom podseća na slivene ledene formacije. Poklopac je potpuno transparentan, dok je sama bočica blago sedefasta i na svetlu se nekako sija u duginim bojama - malo kičasto za moj ukus, ali nije strašno (u katalogu malo drugačije izgleda). Dakle, atraktivnog dizajna, ali veoma neudobna u ruci - nije jednostavno špricnuti parfem, a da vam bočica ne ispadne. S druge strane, mala je i neprimetna u torbi.

Dostupna u količini od 50 ml.

Zaključak: Ako volite sveže, citrusne mirise, za svaki dan, ovaj miris će opravdati reklamu. Takođe, ambalaža je lepa, pa može biti i simpatičan kao poklon. Sve u svemu, budući da mi se sam miris dopao, od mene dobija 4 zvezdice :)

****







2 komentara

  1. aha...i meni je bocica jako dobra...imam onaj klasicni Elvie...ovaj mi se svideo sa mirisne stranice, ali ga nisam narucivala, mada deluje privlacno...

    OdgovoriIzbriši
  2. bočica cool, a miris onako ;)

    OdgovoriIzbriši