Mala izložba Oriflame nakita



Dakle evo male revije Oriflame nakita koji posedujem, a relativno skorijeg je "datuma" (iz predposlednjeg kataloga - čini mi se), budući da se listajući kataloge, uvek pitamo kako određeni komadi zaista izgledaju (van kataloga). Razgledajte i uživajte :)

Diamond night ogrlica - imitacija bisernih perlica, u crno - beloj varijanti, srednje dužine (više uz vrat). Na elastičnoj niti - može da se razvuče preko glave. A simptično stoji i oko ruke (isprobano ;)




Roxy minđuše - plastične minđuše sa bakarnim, posrebrenim delovima. Prečnik ~ 3,5 cm i lagane su - ne opterećuju resicu. 




Icicle ogrlica - zaista lepa ogrlica (ne izgleda tako lepo u katalogu!). Materijal: legura cinka, gvožđe, bronza, posrebrena. Ne sadrži nikl. Dužina: 45cm (lanac) + 6 cm (privezak). 




Silver Twist prsten - prsten podesivog prečnika. Materijal: gvožđe, srebrna boja. Meni lično, omiljen za sada. Veoma lepo i efektno izgleda :)








Da li i vi kupujete nakit iz Oriflame/Avon kataloga? Kakvi su utisci?

9 komentara

  1. Zdravo! Bas lepo sto smo cule utiske o nakitu, meni je to bas potrebno. Ja ima Ruby sat iz oriflame i prelep je, mnogo lepsi nego sto izgleda u katalogu i na ruci predivno stoji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je :)
      Ja sam takodje videla Ruby sat uzivo - prijateljica je narucila, i odusevila sam se. Izgleda luksuzno i elegantno.

      Izbriši
  2. Posto se bavim Oriflame kozmetikom vec 6 godina, imala sam prilike da dosta toga vidim...a i da porucim za sebe...retko sta da mi se nije svidelo od onog sto sam licno za mene porucila...zadovoljna sam, generalno, nakitom i trajnoscu u smislu da metalni delovi ne menjaju boju, a da ono sto nosim, sto mi je omiljeno, dugotrajno je :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam konsultant za Oriflame (Makedonija) i sam veoma zadovoljna.
    Pozdrav i pridruzite mi se :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kupujem nakit i super mi je :) Posebno iz Avona :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste, Avon u poslednje vreme, ima baš sjajan izbor nakita :)

      Izbriši
  5. Meni je ovaj nakit iz Oriflame-a nikakav, možda tek ponešto deluje okej, Avon je daleko bolji što se nakita tiče :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da u to nema sumnje. Avon ima daleko veći i samim tim bolji izbor nakita i acesoara :)

      Izbriši
  6. tek sada vidim ovaj post o nakitu...sad mi je zao sto ih nisam porucila...cesto sam vidjala ovaj prsten i srebrnu ogrlicu na akciji...lepo izgledaju

    OdgovoriIzbriši