Oriflame beauty Wonder colour ruž/Total Nude + Oriflame beauty Illuminate eye crayon/Desert Brown
Olenjila sam se kao medved ovih proteklih zimskih dana (priznajem), pa ovaj post dramatično kasni jedino iz tog razloga što mi je (ne)vreme potpuno ubilo inspiraciju za pisanjem. Ja radim "na sunce", pa pošto je danas konačno granulo, odmah sam dobila volju & želju da dovršim započetu (i zaboravljenu) recenziju. Izvinjavam se onima koji su je, eventualno, iščekivali :)


Oriflame beauty Wonder colour ruž - dostupan u širokom asortimanu nijansi. Boja dugo traje, meka je i kremasta. Hidrira vaše usne i pruža im osećaj prijatnosti. Pakovanje od 4g.

To bi otprilike bilo ono što Oriflame kaže o Wonder colour liniji karmina. Meni je bila potrebna "dnevna varijanta" ruža, za svaki dan i iz zaista velike ponude nijansi (čak 20 boja!) odlučila sam se za Total nude. 

Total nude je prelepa nude boja, maltene boja pudera. Sama boja je na prvi pogled mat, međutim sadrži veoma sitan shimmer pa zapravo daje usnama blagi sjaj, tako da ne izgledaju onako "mrtvo" mat. Pigmentacija je srednja. U principu sa dva premaza se postiže potpuna pokrivenost. 

Ruž je postojan neka 3 sata (najviše). Boja ne traje duže i morate ga "obnavljati" u toku dana. Ovo nije neko iznenađenje, kada su u pitanju "balzamasti" karmini.

Izuzetno je hidrantan i kremast. Sadrži ulja jojobe i avokada i veoma lepo hrani i neguje usne. Lagan je i definitivno prijatan za nošenje. Ne treba vam nikakav balzam ispod ovog ruža. Ima jedva osetan, nežan miris. 

Pakovanje: dizajn ambalaže me je oduševio. Veoma moderan i neobičan oblik poklopca, koji "oponaša" oblik ruža (slika govori za sebe!). 

Zaključak: Ukoliko ne očekujete neki glamurozan efekat, već dnevni ruž za svaki dan, koji će negovati vaše usne i pružiti uredan, dnevni look, ovaj ruž će postati vaš ljubimac u torbici. U odnosu na cenu, i lep izbor nijansi, preporučujem! 

***/*****
Oriflame beauty Illuminate eye crayon - krejon - senka za oči, pruža više boje, hidrira kožu i pruža blagi firming efekat, a meta - sjajne perlice omogućavaju "neverovatno svetlucanje i presijavanje". Pakovanje od 1,6g.

OB Illuminate eye crayon je nešto kao kremasta senka u stiku. Dostupna u pet blagih nijansi. Ja sam izabrala Desert brown, nežnu, braonkasto zlatnu nijansu koja više ide ka boji šampanjca. Ima sedefastu završnicu, ali ne naročito upadljivu. Nisam primetila nikakvo "neverovatno svetlucanje i presijavanje" što mi se dopalo, budući da je boja veoma zahvalna za dnevni makeup. 

Tekstura je meka i kremasta, dovoljno da se lepo i glatko nanosi na kapak, ali ne preterano meka tako da se ne lomi, ne mrvi i sl. Lepo je pigmentisana i intenzitet boje može da se nadograđuje. 

Najlepše kod ove senke je što se jednostavno nanosi, nije potreban aplikator i ukoliko vam se žuri, brzo možete postići dubinu i dimenzionalnost oka, u svega par poteza.

Postojanost je neka 4 sata, sa prajmerom, što je čini osrednjom. Osim ovoga, minus je i slab izbor nijansi: svega pet. 

Pakovanje: Ambalaža je pre svega praktična. U formi stik - olovke. Tamno plave boje, sa plastičnim prstenom u boji senke, što pomaže da pronađete pravu nijansu u torbici (ukoliko imate više ovih senki). 

Zaključak: Simpatičan proizvod za postizanje brzog, svakodnevnog make up izgleda. Preporučujem Desert brown, kao nijansu vrlo zahvalnu za kombinovanje.

****/*****

4 komentara

 1. Svrati kod mene na blog, ocekuje te nagradica :)

  http://internetnagradneigre.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Nude ruž je odličan, ajme sad me uhvatila nostalgija,
  nisam već dugo kupovala ništa od oriflamea :)

  pusaaa <3

  Matea^^

  OdgovoriIzbriši
 3. i meni se svidja karmin. u stvari sam svratila da te pitam gde si nestala :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. :)
   Tu sam, samo mi je organizacija u poslednje vreme nešto slabija. "Dovršavam" post već nedelju dana lol

   Izbriši