Oriflame Neo Chic / Romantični Jesenji Trio


Kao što sam već spomenula u jednom od prethodnih postova, Oriflame "praznični" katalog me je obradovao novom jesenjom Neo Chic make up linijom. 


Oriflame Neo Chic set sastoji se od trodelne senke za oči, ruža i laka za nokte. Svaki proizvod je dostupan u dve različite nijanse. Linija je rađena u ograničenoj seriji i nije predviđena za stalnu prodaju. 

Reči koje najbolje opisuju ovu kolekciju su: ljupko, romantično, nežno, pastelno, zavodljivo, girly. Naročita pažnja je posvećena pink pakovanju, sa stilizovanim crnim printom i ciklama slovima. Sweet!

Neo Chic Eye Shadow Trio / Trodelna senka za oči

U ponudi su dve kombinacije boja: Grey Pastel i Vintage Purple, i posle dužeg nećkanja odlučila sam se za prvu. Grey Pastel trio čine pastelne boje sa veoma blagim shimmerom: prljavo roze nijansa, koja je najslabije pigmentisana, srebrnkasto siva i "zemljano" smeđa, koja je najintenzivnija i najbogatija pigmentom. Malčice se rasipaju, a s'tim i brže troše, ali daleko od toga da su nekvalitetne. Ako ih koristite sa podlogom, ostaće fiksirane prilično dugo. Pakovanje od 3g.



Sve u svemu, boje nisu jake već nežne, kreirane da se neupadljivo prelivaju na licu, te u tom smislu predstavljaju odličan izbor za svetao ten i dnevnu šminku (ili bolje nagoveštaj šminke :D ).

Ocena
***/*****

Neo Chic Lipstick / Ruž za usne

I dok su senke krajnje nedominantne, ruž za usne je dostupan u dve pink nijanse: Bright Pink i Strong Fuchsia. Ja sam izabrala prvu, ne očekujući naročito jaku boju!  



Dobila sam lepo pigmentisan ruž, intenzivne i pune boje. Bez trunčice sedefa! Vrlo se lepo razmazuje i dosta je  hidrantan, pa ne isušuje usne i lepo stoji ostavljajući blagi balzamast sjaj. Međutim, po pravilu za hidrantne ruževe, ne spada u naročito dugotrajne i verovatno ćete morati da ga nanosite par puta u toku dana. Mada je boja toliko zavodljiva pa verujem da vam neće teško pasti :)

Ocena
****/*****

Neo Chic Nail Polish / Lak za nokte

Mada sam ja obično nezainteresovana za eksperimentisanje sa bojama lakova za nokte, pomislila sam da je pastelna Mint Pear zelena nijansa, krajnje zanimljiva (pored  pomalo tipične Sugar Pink, takođe u ponudi). 


Neophodna su dva sloja za punu boju. Ima lep sjaj ali bi mogao malo brže da se suši. U simpatičnoj bočici od 7ml. 

Ocena
****/*****



 
Da li ste već koristili ovu kolekciju i kakvi su vaši utisci? Da li želite da je isprobate? Da li vam je ovaj post koristio?



2 komentara

  1. Jao, što ovo divno izgleda! Padam na ambalažu <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Trazeci ovaj ruz u prodaji naidjoh na vasu stranicu.. odusevljena sam istim, i pokusavam da nadjem da kupim jos, ali evo saznah da je to bila praznicna jednokratna serija, na moju veliku zalost.. ovo je ruz koji se koristi cijeli zivot a da vam ne dosadi.. miris, boja, tekstura - sve je savrseno za mene.. u rangu Channel 5..

    OdgovoriIzbriši