Noviteti u Oriflame/u - mala slatka diskusija


Baš sam prelistavala najnoviji Oriflame katalog, br. 6, pa sam odlučila da podelim sa vama utiske i prokomentarišem neke novitete koji su mi privukli pažnju.


Nova edicija Giordani Gold ruževa - GG Voluptuous Lipstick - u prelepo dizajniranom pakovanju i primamljivim nijansama. Obogaćen kombinacijom hidrantnih sastojaka i tri-peptida, ovaj ruž pruža 8h negu i hidriranost usnama, čineći ih senzualnijim i vizuelno punijim. 

Predpostavljam da se još jednom radi o manje pigmentisanom a više balzamastom karminu. Ali kako ja obožavam karmine koji pre svega neguju usne, već vidim ovo prelepo pakovanje u svojoj makeup torbici. Kompletni utisci, sličice i swatch/evi u nekoj od sledećih recenzija!


Veoma bombastična najava (na čitavih prvih šest strana!) redizajnirane Optimals skin care linije. Ovoga puta se ne radi samo o novim pakovanjima. 


Kolekcija ima poboljšanu formulu koja sada sadrži 3x moćniju antioksidantnu sinergiju ekstrakta ploda i lista švedske brusnice, kao i nov miris i poboljšanu teksturu. Čitava armija krema i proizvoda za čišćenje i negu kože lica. Obično je problem snaći se i napraviti pravi izbor za svoj tip kože. U tom smislu, pohvalno je što su se na zvaničnom Oriflame Srbija websajtu, potrudili da daju detaljno uputstvo o tome kojim korisnicima je namenjen  svaki proizvod, kom tipu kože, koje su prednosti, ključni sastojci, tekstura, način upotrebe i kakvi se rezultati mogu očekivati.


Kad smo kod šminke, ono što me je možda najviše zainteresovalo je Studio Artist kremasto rumenilo  u čak tri nijanse :D. Nisam sigurna, ali mislim da je ovo i prvo kremasto rumenilo u Oriflame/u do sada. Sadrži Illuma Flair kompleks reflektujućih čestica, pa bi trebalo da blago svetluca. Sve u svemu planiram da isprobam!


Volume Build Maskara sa navodno neograničenim mogućnostima nadogradnje - formula ostaje fleksibilna i kad se osuši pa možete da je nanosite nekoliko puta i tako postići volumen koji želite. Naravno sve to bez razmazivanja i bez stvaranja grudvica. Iskreno, ovo mi zvuči kao fairy tale i moram priznati da me ovaj proizvod nije privukao. Naročito zato što imam utisak da Oriflame vrlo često lansira nove maskare, ali se nažalost ne primećuje i poboljšanje u kvalitetu. Dakle, žao mi je Oriflame :), ali sam vrlo podozriva prema  ljubičanstvenoj Volume Build Maskari i mislim da ću, ovog puta, prosto sačekati da čujem utiske drugih.


Još jedan Tender Care zaštitni balzam, ovog puta sa ekstraktom kokosa. Svaki Tender Care balzam, u porodici Tender Care balzama, svaki ponaosob, je jedna preslatka praktična kutijica, divno mirisnog i kvalitetnog balzama.  Koliko god da vam ne treba, na kraju ćete ga naručiti. Oriflame, naravno, ne prestaje da izbacuje nove arome (vanila, čokolada, karamela, višnja...). Ja sam sebi obećala da ću Tender Care kokos preskočiti, čisto iz principa :).

I što se mene tiče, to je manje više to. Ne znam da li je samo moj utisak, ali ovaj katalog mi se čini nekako oskudniji skromniji. 

Šta vi mislite?


2 komentara

  1. Znaci vidim sad najavu za sledece recenzije i tako se radujem recenziji cleopatra secerne paste...kao da mi citas misli neki danas sam je mjerkala :D
    Karmini izgledaju bozanstveno a ovo nije prvo rumenilo kremasto u oriflame, sjecam se da su ranije imali (ima 5 god) kremasta rumenila takodje u 3 nijanse, ja sam imala dvije, bila su u ambalazi kao za lak za nokte i tom cetkicom su se nanosili uglavnom to su bila najbolja rumenila koja sam ikada imala tako da vjerujem da ce i ova biti super...ako ih narucis jedva cekam recenziju

    OdgovoriIzbriši
  2. E pa drago mi je, pošto planiram baš sutra da završim taj post (lepo vreme pa nikako da se skrasim kući :D).

    Rumenilo je već naručeno i biće express-no postovana recenzija čim isprobam i složim utiske!





    OdgovoriIzbriši