Oriflame Skin Dream BB krema SPF30


Pošto je većina makeup brendova uveliko lansirala BB kreme, bilo je krajnje vreme da i švedski kozmetički brend predstavi svoju verziju. U trenutno aktuelnom katalogu No. 11, već na prvoj strani, Oriflame promoviše Skin Dream BB kremu SPF30 kao savršeno "5-in-1" rešenje.


Krema je dizajnirana sa idejom da pruži savršenu zaštitu (otuda neobično visok zaštitini faktor - čak 30), zatim obnovi i hidrira kožu, izjednači ton i prikrije crvenilo i nepravilnosti. Formula je nemasna i u Oriflame/u je preporučuju osobama sa normalnom/kombinovanom kožom kao i osobama sa suvom kožom (uz napomenu da poslednji treba da je koriste preko redovne dnevne kreme) i generalno osobama sa osetljivom kožom. Takođe, krema bi trebalo da pruža trenutni sjaj i da ima srednju prekrivnu moć, i u tom smislu kamuflira sve tipove pigmentacije i nesavršenosti kao i da umanji vidljivost pora. Dostupna je u čak tri nijanse: fair, light i medium.

Dakle u pitanju je još jedan pokušaj da se u jednom proizvodu ujedine pokrivna moć šminke, hranljivost dnevne kreme i zaštita suncare proizvoda, te dobije savršen beauty balm, koji će  nam uštedeti vreme a istovremeno pružiti zadovoljavajući look. Koliko je Oriflame u tome i uspeo, ostaje da se isproba i vidi.

Tubica od 30ml trenutno je na promo ceni od 549 din.

4 komentara

  1. Ovog momenta sam dosla sa posla i kod kuce me je docekao Oriflame paket - krema je predivna! Probala sam najsvetliju nijansu, malo je "teza" za leto, duze se susi, ali sjajno pokriva - sto je iznenadjujuce za BB kreme. Inace, nema sjaj kakav ima Avon BB, na primer, ali mislim da sam pronasla svoju savrsenu BB kremu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Bas me zanima ova BB krema, da li si je probala u medjuvremenu? Oriflame mi ima dobre pudere pa sam kontala da isporbam i ovu bb kremu, ali sam cekala da uradis recenziju za nju, i u medjuvremenu zaboravila, sad sam je opet videla pa mi se opet mota po glavi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iva izvini na malom kašnjenju sa odgovorom. Krema je ok. Ima slabo-srednju pokrivnu moć, što znači da ujednačava ten na jedan lep i nenaglašen način, ali za sve vidljivije nepravilnosti (podočnjaci, jače crvenilo itd.) trebaće ti i korektor. Ne isušuje kožu, lepo se razmazuje i ujednačeno suši. Nije teška na licu. Zapravo sam zadovoljna ovom kremicom i da nemam još gomilu drugih koje koristim, verovatno bih je redovnije nosila :).

      Izbriši
  3. Probala, koristila dugo, odusevljena sam. Mislim da je nijansom (ja imam LIGHT) najslicnija azijskim BB kremama, nijedna nema ovako lijepu nijansu, pomalo sivkastu, neutralnu, ni zutu ni rozu..
    Zimus me je spasla :)

    OdgovoriIzbriši