Obaveštenje: Yves Rocher kozmetika - online prodaja



Francusku kozmetiku Yves Rocher u Srbiji je od skora moguće naručiti i online. Pored prodavnice u Ušću u Beogradu, počela je sa radom i kataloška prodaja Yves Rocher proizvoda. Kako mi je ovlašćeni distributer potvrdio, radi se o zvaničnoj i legalnoj prodaji - dakle u pitanju su zaista originalni Yves Rocher proizvodi.

Kako i inače imam običaj da naručujem kozmetiku online, a Yves Rocher sam obično kupovala na putovanjima van zemlje, naravno da sam se odmah registrovala i postala njihov "savetnik lepote" :D. Pri naručivanju imate popuste (u zavisnosti od sume), kao i specijalne ponude po nižim cenama za registrovane korisnike.

Da bi ste se registrovali, dovoljno je da popunite upitnik, ali morate da imate sponzora koji vas je uputio u celu priču (tj. njegov registracioni broj). Ako ne znate nikog drugog, a želite da se registrujete možete iskoristiti moj broj, ali moram da napomenem da ja od ovoga ne nameravam da pravim karijeru (želim samo da naručujem prozvode za lične potrebe), pa u tom smislu nemam vremena za slanje paketa, kataloga, neke dalje konsultacije i sl. U toku je tek prvi katalog i ponudu možete pogledati ovde.

I kako mi je sada "na dohvat ruke", uskoro možete očekivati recenzije i više priče o ovoj kozmetici :).

15 komentara

  1. Wow, kakva vest! Obozavam njihove toaletne vodice :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja se ukljucila istooo!!!! :D DIVNA DIVNA VEST!!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slično je bilo moje oduševljenje kad sam čula :D

      Izbriši
  3. `Moram da napomenem da ja od ovoga ne nameravam da pravim karijeru (želim samo da naručujem prozvode za lične potrebe)` - potpis.

    Ja sam registrovana i stize mi sutra 30 kataloga (15 mi dadose gratis), ali mi niko nije odgovorio na mojih 5 logicnih pitanja, pa cekam to.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A 5 logičnih pitanja su? :D Sad si me zainteresovala lol

      Izbriši
  4. Stvarno divna vest! Da znas da cu te iskoristiti da se registrujem :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Vise nego divna vest, pogotovo za nas koji ne zivimo u Beogradu. U Hrvatskoj odavno se tako radi, cak i kad se predje odredjena suma novca dobije se poklon tj. na vama je da ga birate od ponudjena 3-4 proizvoda. Iskreno receno zavidela sam im. I stalno sam razmisljala o tome kako nasi nemaju smisla za biznis. Ipak se nesto ORECE.

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivna vijest i baš mi je drago :)

    I mi imamo web shop iako ja najčešće odem u tgovinu :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ija sam te iskoristila ali nikako nemogu da se ulogujem?

    OdgovoriIzbriši
  8. Poslala sam poruku njihovom kolcentru,pa cu sacekati,ako se nista nedesi javicu se.

    OdgovoriIzbriši
  9. na zalost, iako je nesto i dalje bolje nego nista, ono sto za nas imaju u ponudi smesno je malo a tuzno skupo u odnosu na evropske zemlje... cak i hrvati imaju bolje uslove kupovine, imam osecaj da se nama plasiraju najskuplji proizvodi po iziuzetno nepovoljnim uslovima... govorim o kataloskoj prodaji, jer radnja u uscu moze da bude od koristi beograndjankama, a devojke iz svih drugih gradova srbije, kad na cene u radnji dodaju trosak za put do beograda, opet dobiju astronomske cifre, pa se ni tone isplati... ja sam iz smedereva, ukljucila sam se u katalosku prodaju, cim sam cula da postoji, ali ne mogu se pohvaliti bas... ulozila sam mnogo, zato da bih potencijalnim kupcima pokazala proizode jer ih slike iz brosura po onim cenama nece prodati... nisam dobila nikakve neke specijalne pogodnosti, mada trenutno pokusavam da nesto izboksujem. najvise me sokirala izjava vlasnice zagrebacke radnje, koja kaze "ukupno ulozila oko 2500eur" a radnja krcata... ja ulozila pola od toga, ni torbu malo vecu ne napunih... uverite se i same, na dnu sranice su podaci, doslovno ovako pise: "Tvrtka V.I.Z. TRGOVINA d.o.o. registrirana je pri trgovačkom sudu u Zagrebu, MBS: 080282432.
    Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kn u cijelosti uplaćen.
    Direktor-član uprave društva: Zrinka Novosel, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.
    Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Zagreb, IBAN: HR16 2500 0091 1012 3116 9" na http://yvesrocher.hr/yves-rocher-ilica-28.html.
    Volim da verujem da je sve to jer smo na pocetku, da je pocetak tezak, da ce biti sve bolje, asortiman prosiren a cene pristupacnije... videcemo.
    pozdrav Iz Smedereva.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost, moram da se složim sa ovim i to u potpunosti. Vrlo mi je nejasan poslovni plan kataloške prodaje Yves Rocher kozmetike za Srbiju. Budući da je u ovom postu svojevremeno stajao moj članski broj, imam uvid u potrošnju i zaradu velikog broja članova koji su se registrovali preko mene. Šokirana sam koliko je potrebno potrošiti para za nekakvu povratnu zaradu. Iz istog razloga sam uklonila registracioni broj iz posta. Yves Rocher kozmetiku kupujem isključivo u prodavnici u Ušću jer sam nekoliko puta primetila da se cene određenih proizvoda, značajno razlikuju u odnosu na one u katalogu.

      Izbriši
  10. Da li imate so elixir parfem sension

    OdgovoriIzbriši