Essence Lashes Go Wild maskara za volumen



Od svih drogerijskih makeup brendova, najviše volim da prođem pored Essence police. Uvek imaju neke novitete ili proizvode na akcijama. Cene su super pristupačne, kvalitet obično zadovoljavajući, a ambalaža vesela i dopadljiva (kome je to bitno, a meni jeste :). Tako sam pre izvesnog vremena, pazarila još jednu Essence maskaru.


Nisam sigurna koliko je Lashes Go Wild novitet, ali je definitivno nisam primetila ranije. Privuklo me je, naravno, pakovanje. Maskara je u tubi - kao recimo krema za podočnjake - od 7ml. Izgleda skroz zanimljivo.


Četkica je izduženog oblika, sa petostruko grupisanim čekinjama (kao niz od pet spojenih kuglica), što bi trebalo da "garantuje ekstra volumen i nudi mnogo više od fenomenalnog izgleda".


Sama tekstura je vodenkasto - kremasta, ređe gustine. Pomislila sam da će prskati na sve strane, međutim brzo se suši. Osim toga, na četkici se zadržava savršena količina proizvoda, tako da ne ostavlja tragove na kapcima pri nanošenju. Otvor tube se, sa unutrašnje strane, završava užim prorezom, koji ima ulogu da otkloni višak proizvoda sa četkice.


Izgled trepavica koji dobijate sa ovom maskarom je prosečan. Blago su gušće i naglašene, ali sve je to daleko od extra volumena. Maskara doduše odlično razdvaja trepavice. Ne slepljuje ni posle nekoliko slojeva i četkica ih stvarno lepo raščešlja. Međutim, ostavlja vrlo sitne ali vidljive grudvice, koje izgledaju neuredno. Nakon sušenja, maskara ima tendenciju da se mrvi ispod oka, u zavisnosti od toga koliko slojeva je naneto.




Zaključak

Essence nudi veliki izbor maskara i mogla bih da izdvojim bar tri koje su mnogo boljeg kvaliteta od Lashes Go Wild. Cena od 300 dinara je definitivno prihvatljiva, i u tom smislu ne gubite mnogo ako želite da je isprobate. Mada me je pakovanje oduševilo, neću je ponovo kupovati.

Ocena  3/5

Da li ste isprobali ovu ili neku drugu maskaru iz Essence ponude?

12 komentara

  1. Kada sam ugledala pakovanje već sam smislila kako je sutra kupujem, ali do kraja posta sam se predomislila... :/
    Šteta što nije baš najbolja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i mene je pakovanje oborilo s'nogu. Ovo nije ni najgora ali ni najbolja Essence maskara koju sam koristila. S druge strane, maskare su baš individualan komad šminke. Imam prijateljicu koje sa zadovoljstvom koristi maskaru koju sam ja "anatemisala" kao užasnu, jer joj pravi efekat na trepavicama kakav obožava. Tako da ti je neki moj savet da se ne oslanjaš previše na recenzije maskara pri odlučivanju :).

      Izbriši
  2. Hvala na recenziji, bila sam na 50% da je kupim :)
    Volim samo I love extreme od Essence-a. Ostale mi nadražuju oči i ne dopada mi se kako trepavice izgledaju.
    Podseća na staro, prastaro Max Factor pakovanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. "I love extreme" je možda i najbolja Essence maskara, mada ja volim i Stay No Matter What :).

      Izbriši
  3. A i mene je privukla ambalaza, ali nisam kupila i sada mi je drago. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Bas sam je prosle nedelje merkala, samo zbog pakovanja. Odlucila sam se na kraju za akciju 2 Essence maskare po ceni jedne, ali me ni one nisu nesto posebno odusevile. Definitivno ih necu ponovo kupovati.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mene je zainteresovala zbog pakovanja, ali imam previše maskara u opticaju trenutno :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ambalaža mi je baš kul ali mislim da ću preskočiti kupnju. Kritična sam kad su u pitanju maskare :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Pre dve nedelje sam uzela njihovu maskaru, isto sva entuzijasticna, ali sam danas morala da je zamenim, jer se skroz sasušila. ima one dlačice za izgled veštačkih trepavica, koje bockaju. iako imam crne guste trepavice, maskara nikakav efekat nije imala. Tako da odustajem od njihovih maskara.

    OdgovoriIzbriši
  8. I ja najvise volim I ♥ Extreme maskaru, tako da cu ovu verovatno preskociti. Ionaku bi se samo susila pored ostalih 12 maskarica. Hvala na postu I iskrenoj recenziji :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Koja je cena maskare I <3 extreme od prilike?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista ne znam tačno, ali mislim da nije više od 300 din.

      Izbriši