Avon Speed Dry+ Street BeigeMada retko pišem rezencije lakova za nokte (uvek mi se čini da fotografije ne ispadnu dovoljno dobro + nokti su mi slabijeg kvaliteta i retko za pokazati), ova nijansa mi se jako dopala pa sam rešila da se potrudim i pokušam da je "uhvatim" aparatom. 
 

U pitanju je Avon Speed Dry+ u Street Beige nijansi. U katalogu je izgledala drugačije i nekako braonkastije. Međutim, mnogo više mi se sviđa uživo. Street beige je hladna bež sa diskretnim ali primetnim sivim podtonom. Ima lep sjaj i mene strašno podseća na Essie Sand Tropez
Što se samog laka tiče, jako se brzo suši i u tom smislu opravdava ime kolekcije. Meni je to malo pravilo problem pri nanošenju, ali predpostavljam da nekom veštijem ne bi. Četkica je fina (jer sam čak i ja uspela da postignem pristojan look :D).

Veštačko svetlo:

 

Dnevno svetlo: Na noktima su Avon Nail Experts gel strength baza za jačanje i dva sloja Speed Dry+ Street Beige.Kako se vama čini Street Beige?

7 komentara

 1. Koliko dugo ti je trajao na noktima? :) I da, zaista izgledao kao ST :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Bogami cela četiri dana. Stavila sam ga u ponedeljak i sećam se da sam tek u petak primetila da se malo skinuo sa vrhova noktiju. A ja baš nisam pažljiva :).

   Izbriši
 2. Koliko ti je slojeva trebalo da se postigne puna boja? :)
  Ja imam neke njihove svetle nijanse i bez 5 slojeva ne liči ni na šta... :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Bila su dovoljna dva sloja. Čak sam imala utisak da je lak malo gušći :).

   Izbriši
 3. Jako lijepa jesenska nijansa! ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja sam ljubitelj ovakvih nijansi i zaista me sad privukao, posebno kad kažeš da su potrebna dva sloja za ovakav efekt :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Neka fina baza, dva sloja i to je to :). Meni se takođe sviđaju ovakve boje, divno se uklapaju uz praktično sve kombinacije i lepo izgledaju i na kraćim i na dužim noktima.

   Izbriši