Šta napisati poslednjeg dana u godini



Dok sedim u busu, na putu za Beč i kuckam ovaj tekst, shvatam da mi ipak nije pošlo za rukom da saberem utiske na kraju godine u vidu nekog rezimea. Prvo sam želela da napravim listu pesama koje sam najviše slušala u 2013. godini, ali sam shvatila da sam previše daleko otišla u nekim žanrovima tako da to mnogima ne bi bilo interesantno. Zatim sam planirala post o omiljenim proizvodima u ovoj godini, ali nisam uspela da napravim neki uži izbor koji bi imao smisla. Konačno sam pokušala da napišem nešto kao pregled protekle godine u slikama, međutim pošto je meni fotografisanje skoro isto što i disanje, nije bilo šanse da toliko fotki redukujem na recimo po jednu za svaki mesec.

Ispada da nekako ne mogu da se odreknem ni jednog trenutka iz proteklih 365 dana. Svi su, na neki način, posebni i moji. 

Možda najvažnije čemu me je 2013. naučila je: u svakom danu imati samo svojih "pet minuta" i nikada ne odustati. Zato sam rešila, dok još imam dobru konekciju :D, da vam prosto čestitam Novu godinu onako od srca i poželim sve najlepše, a najviše da u svakom danu imate dovoljno vremena za sebe i ljude oko sebe i da ne odustajete od svojih ciljeva i ideja :).


3 komentara

  1. Tako je! Zelim ti da se lepo provedes i odmoris ovih dana. I naravno sve najlepse u novoj godini :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Jelena,i mi tebi želimo sve najbolje, da ostaneš tako kvalitetan bloger, i da uz trud, istrajnost i uz malo sreće uspeš u svemu onome što zamisliš. Srećno u Novoj godini :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga naša, hvala ti na ovom prelijepom postu, želim ti od sveg srca sve NAJ u Novoj <3

    OdgovoriIzbriši