#turquoise winterDok pripremam tekst o poseti Drezdenu, naišla sam na fotografije jednog uspelog, a neobjavljenog dnevnog look/a. Inače volim da eksperimentišem sa senkama u svim "zabranjenim" bojama, a tirkizna mi je omiljena. Bez obzira na makeup pravila, mislim da je tirkizna senka upotrebljiva na gotovo svakom licu, ukoliko se dobro "dozira" i lepo uklopi. Na osobama sa svetlijim očima i kožom može da izgleda krajnje prefinjeno, dok na nekome sa tamnijim očima i tenom deluje egzotično i letnje.


Kombinovala sam kremastu tirkiznu senku, koja već ima u sebi lep srebrnkast shimmer i tamniju mat.  Dakle, jedan turquoise winter look.

Pod veštačkim osvetljenjem

Na dnevnom svetlu


Koristila sam Revlon Colorstay tečni puder za kombinovanu/masnu kožu u nijansi #220 Natural Beige, Avon bazu za oči, Maybelline Color Tattoo senku, Turquoise Forever, Revlon Matte senku #005 Venetian Blue, Yves Rocher Intense Color Single Eyeshadow #02 Peche, Oriflame Blue Lagoon shadow pencil Turquoise Island, Max Factor Eye Brightening for green eyes maskaru i Yves Rocher Grand Rouge #72 Rose Hale.


Sa kojim bojama volite da eksperimentišete i koje vam deluju kao izazov?

10 komentara

 1. Ne nosim plave i zelene senke, ali svidja mi se kako tebi stoje.

  OdgovoriIzbriši
 2. Obozavam tirkiz, i lepo ti stoji. A boja kose ti je odlicna.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) A boja kose je svake nedelje za nijansu drugačija :D

   Izbriši
 3. Ne nosim takve nijasne uglavnom. Ali tebi predobro stoji! =)

  OdgovoriIzbriši
 4. Odlično ti stoji, ali nikad ne bih eksperimentisala na sebi :) doduše možda kad bude leto :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ali zašto? :) Eksperimentisanje može da bude zabavno :D.

   Izbriši
 5. Predivno <3 jako volim tirkizna sjenila!

  OdgovoriIzbriši
 6. Nema sta ne stavljam na lice :) dok sam imala tvoju boju kose obozavala sam sve nijanse zelene i tirkizne da nosim..I da na tebi je bas nezno i prefinjeno :)

  OdgovoriIzbriši