Vichy Teint Idéal popodne

Na šta pomislite kada se spomene lepo lice? Moja prva asocijacija je blistav, čist i negovan ten. To je ideal koji bi savršen puder za lice trebalo da pruži. Po svemu što smo čuli i videli na ovonedeljnoj Vichy prezentaciji i radionici, nova linija pudera Teint Idéal je na korak do tog savršenstva.


Prvi Vichy blistavi puderi, kako je objasnila Vichy Product Manager Jelena Prša Šimko, namenjeni su ženama svih starosnih grupa i kreirani za različite tipove kože. Linija obuhvata tečni puder za normalnu/mešovitu kožu, kremasti puder za suvu kožu, kompaktni puder u prahu za sve tipove kože i bronzer u prahu.

Ono po čemu se ovi proizvodi izdvajaju su savršene teksture kao i kompleks aktivnih sastojaka i reflektujućih čestica (tzv. Liquid Light Technology) koji unapređuje kvalitet kože, koriguju ten i pruža prirodnu blistavost. Kako to sve izgleda u praksi kao i tehniku nanošenja pudera i bronzera, pokazala nam je Maja Radaković, profesionalni šminker. 


Maja je i sama nosila Teint Idéal puder i izgledala je predivno, predivno, p-r-e-d-i-v-n-o :).


Iskoristila sam priliku da isprobam testere i mada mom tipu kože najviše odgovara fluid, kremasta formula mi se takođe jako dopada. Ipak, "zvezda" ove kolekcije za mene je bronzani puder. Nežan, diskretan, divan! Planiram da ga nabavim prvom prilikom. Mada je nijansa univerzalna, mislim da bi posebno lepo pristajao osobama svetlije kože.






Događaj je organizovan na reci, daleko od gradske vreve, što je već samo po sebi čist hedonizam. Uživanje je upotpunjeno sunčanim danom, prijatnom atmosferom i neobičnim ambijentom broda Da Vinča, uz lepo posluženje i čaroban pogled na Kalemegdan. Delić atmosfere vam prenosim kroz fotografije :).









Zahvaljujem se
Vichy Srbija PR timu, a posebno Mariji Trivić, na pozivu i sjajnoj organizaciji ovog divnog druženja.

13 komentara

  1. Prekrasna lokacija za ovakav event! Tvoja crvena kosa mi je wow :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je ideja i mesto oduševilo. Popodne na reci uz ćaskanje o kozmetici, posle prebukiranog radnog dana, došlo mi je kao melem na ranu :D

      Izbriši
  2. Divne si fotografije odabrala. Ja sam u međuvremenu isprobala tester creme varijente i gotovo da ne vidim razliku između nijansu 15 i 25. Mislim da su nijanse creme bolje od fluida, fluid nijanse su mi nekako "žućkastije" :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto! Meni se učinilo da je fluid nešto žući, ali nisam bila sto posto sigurna zbog osvetljenja :). Krema #25 mi što se nijanse tiče savršeno paše. Za sličice mi javi ako treba da šaljem sve. One "boemske" ću poslati svakako :D

      Izbriši
  3. Baš divan i lokacijski izvrsno organizovan event :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako su ti lepe fotografije, lepo si zabelezila svaki kutak i atmosferu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. Bilo ih je bar duplo više, ali nisu sve ispale. I drago mi je da smo se upoznale :)

      Izbriši
    2. Takodje, bas mi je drago da smo se srele i upoznale. :D

      Izbriši
  5. Fotografije su stvarno divne, odlično si prenela tu atmosferu. Sada isčekujem recenzije... :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaooo, prepreprekrasno mjesto za održavanje eventa! Zavidim vam tamo :D
    Ja sam dobila ovaj u tubi, za suhu kožu, i mogu reći da mi je super. Nisam ga puno koristila jer je samo mrvicu žućkast za moju zimsku kožu, ali čim izađe malo sunca hvatam boju i nosim ga :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni je kompaktni bio odiličan.
    Volim fotografiju kalemegdana kroz prozor.
    Mada su i ostale odlične.
    Ljilja

    OdgovoriIzbriši