w7 "In The Buff" Natural Nudes Palette

Sa brendom w7 sam prvi put došla u dodir prošle godine. Po nekoj smešnoj ceni, poručila sam veliku paletu senki od 77 boja, karmin, rumenilo i kremaste korektore. Paletu sam kupila zarad isprobavanja nijansi i vežbanja i nisam imala neka velika očekivanja kada je kvalitet u pitanju. Nisam se ni posebno razočarala. Uz dobru bazu senke su bile prilično upotrebljive. Ipak, proizvodi me nisu impresionirali ni privukli brendu, tako da se moje eksperimentisanje sa w7 tu završilo. Onda sam negde krajem januara, u sred hajke za Naked 3 paletom i pretrage po online prodavnicama, naišla na ovaj post i video.


Mada je w7 In The Buff očigledna kopija Naked 2 (metalno pakovanje, 12 toplih nijansi), ne mislim da je alternativa Naked paleti niti planiram da ih poredim. Između Naked 2 i 3, ja sam se na kraju odlučila za Naked 2 (više volim tople braon boje nego pinkaste koje nekako preovlađuju u N3) i mislim da vredi svakog datog evra.

In The Buff me je, kao w7 paleta, iznenadila kvalitetom posebno ako je poredim sa prvom paletom istog brenda koju sam koristila. Senke imaju finu, svilenkastu teksturu i dobru pigmentaciju. Lako se blendaju. Ne krune se previše i ne rasipaju pri nanošenju. Postojanost im je dobra, a sa bazom ne vidim razliku u odnosu na mnogo skuplje senke. 




Od dvanaest nijansi, tri su mat: Buff, Chocolate i Onyx. Buff  je jedina slabije pigmentovana nijansa, dok je Onyx možda najintenzivnija, duboka crna. Preostalih devet su pretežno tople braonkaste boje, manje šimeraste a više sa lepom satenskom završnicom. Camel i Dust imaju najviše šimera, ali nisu pretrpane. Šimer je sitan, ne beži i ne izgleda napadno. 


Pokušala sam da odradim swatch/eve, međutim nisam sigurna da su baš sjajno ispali. Klikom na donje fotografije možete da ih zumirate. Senke su nanete dva puta, bez baze. Prva fotka je slikana u senci, druga napolju.



Zaključak

In The Buff paletu sam kupila za 1800 rsd kod nas (inače cene po netu variraju od 5€ do 12£). U svakom slučaju, u tom cenovnom rangu ovo je zaista odlična paleta. Naručila sam je iz čiste radoznalosti i moram priznati da sam prijatno iznenađena.

16 komentara

  1. Da li ih ima u Srbiji ili si porucila preko interneta? Ako si porucila,mozes li mi reci sajt? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zvanični uvoznik w7 za Srbiju je Glam.d.o.o. i možeš poručiti preko njihovog sajta. www.glam.co.rs

      Izbriši
  2. I ja sam je za malo narucila, ali sam se suzdrzala jer mi realno ne treba. Swatchevi su bas lepi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Disciplina je sjajna stvar :D
      E hvala ti, meni se nikad ne čine dovoljno dobri i oštri.

      Izbriši
  3. Divna je, predivna! Za te pare, odlična :) Swatchevi su isto dobri, ne sekiraj se, iako i ja imam isti problem kada slikam, uvek mislim da može bolje :) Lidija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prosto da se zapitaš, da li je pravi problem do fotografija ili mene :D

      Izbriši
  4. Jedva sam čekala doći kući da na laptopu pregledam fotke :D
    Baš je lepa paleta. I sasvim pristupačna, ako se uzme u obzir pigmentacija i količina.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poznat mi je taj osecaj :D
      Tako ja trcim kuci svaki put kad mi iz poste stigne sms o paketu lol

      Izbriši
  5. Baš mi se dopada paleta, ove boje najčešće koristim :) Nadam se samo da ću odoleti da je ne uzmem pre nego što nekoj paleti zagrebem dno :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako su dobri swatch-evi! Naručila sam kupon na popusti.rs da uštekam neku paricu :D

    OdgovoriIzbriši
  7. A gdje kod vas ima kupiti ta paletica, mislim koja drogerija, parfimerija? Ili samo online?
    Ja imam one MUA pandane Naked-icama 1 i 2 i za onoliko koliko sminkam oci su mi odlicne. Mislila sam da narucujem Naked, ali s obzirom da oci ne sminkam mnogo, to mi je nekako bacanje para. Mozda narucim 3 jer takve roskaste boje najvise nosim, a opet pricekacu jos malo, MUA ce sigurno izbaciti i tu kopiju. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zvanični uvoznik je "Glam d.o.o.". Ja sam je naručila preko njihovog online stora (www.glam.co.rs.), ali mislim da imaju i prodavnicu u gradu. Iskreno, ne znam da li šalju i van Srbije, najbolje da ih direktno kontaktiraš i pitaš.

      Naked 3 je zaista cela u pink tonu i to je razlog zašto sam se ja ipak opredelila za 2. Sad što se tiče para, da je skupa jeste. Ali sama tekstura i kvalitet senki su, baš što se mene tiče, na pijedastalu. S druge strane, ja jesam manijak kada su u pitanju senke i palete za oči :D, te ako to uzmem u obzir mislim da bi mnogi bili veoma zadovoljni sa w7 In The Buff. Odlično radi posao.

      Izbriši
  8. Ovo je jedna jedina paleta koju imam ,i stvarno mi je super,ne koristim one baze i ništa od toga i zaista mi dugo traje,postojane su boje ma super je :)

    OdgovoriIzbriši