Easy weekend: Jedno sećanje i veliki humanitarni blog sale

Moje najranije sećanje seže do jedne ljuljaške. Svako leto sam provodila kod bake u Jasenku, selu nadomak Obrenovca. U selu je postojao veliki hrast. Delio je glavni put između dva naselja, a pored hrasta je proticao šumski potočić. Potok se baš na tom mestu širio i postajao dublji. Jednog leta, neko je na debelu granu nadvijenu nad vodom okačio ljuljašku, napravljenu od grubih cepanica.


Bilo je još ljuljaški po selu, mnogo lepših, ali nijedna nije imala takav status kao ona na hrastu. Tom cepanicom se merila hrabrost. Nebo je bilo na dohvat ruke, a huk vode zagušio bi sve ostale zvuke. Samo povremeno, nategnuti konopac preteće bi zaškripao. Sećam se straha pomešanog sa ushićenjem i užasne spoznaje da si sam na celom svetu. Verovali smo da nema ništa strašnije od te ljuljaške. Vremenom nam je život, mnogo puta, pokazao koliko smo bili naivni i mali.

Na blogu Makup & more upravo je počela Velika  humanitarna blog rasprodaja. Najavljivan već nekoliko dana, najveći je kozmetički blog sale koji sam do sada videla. Sav prihod zarađen prodajom proizvoda biće doniran na zvanični račun MUP-a Srbije, posebno otvoren za ugrožene od poplava.


Organizacija je za svaku pohvalu. Odazvalo se puno kozmetičkih blogova i ponuda je zaista veoma raznolika. Ukoliko ste želeli nešto da probate, sada imate priliku i to po znatno nižim cenama. Posetite sale.

9 komentara

  1. Uspela si me vratiti u detinjstvo. Divan tekst. Divan gest! Sanja

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivno napisano, volim tvoje misli.
    <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene zanimaju recenzije za ova dva proizvoda za lice sa slike,hoces li pisati mozda uskoro o njima?:)
    Upravo danas sam bila u apoteci da nadjem neku SPF zastitu za lice medjutim nisam mogla da se odlucim, u uzem izboru su mi ova dva sa slike-tonirani Eucerin spf50 i Bioderma AKN spf30 za masnu kozu plus tonirana Bioderma Max spf 50 i obicni Eucerin spf50. Da li si mozda probala i druga dva?
    Moji kriterijumi su da ne ostavlaju belo,da se ne sjajim dodatno od nje posto vec imam masnu kozu,da odgovara osetljivoj kozi i ukoliko je tonirana da ne bude pretamna posto sam ja svetlijeg tena. Sta preporucujes?:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Biće recenzije oba proizvoda već za koji dan :).
      Koristila sam za sada ovo što je na slici i između te dve, predpostavljam da bi ti više odgovarala Eucerin tonirana krema spf 50, s tim što savetujem da isprobaš u apoteci tester na licu ili dekolteu zbog pigmenta. Meni se obe dopadaju. Bioderma treba malo više da se razmazuje da ne bi ostavila beli odsjaj. Obe odgovaraju osetljivoj koži.

      Izbriši
  4. Lepe misli. Lepa prva fotografija. Još lepši brodić...

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivno si ovo napisala, toliko slikovito i dirljivo... Bravo svim curama za blogsale! <3

    OdgovoriIzbriši