Darphin Stimulskin Plus Divine - duboka masaža u teglici kreme

Početkom jula, prisustvovala sam promociji Darphin Stimulskin Plus Divine kolekcije. Predstavljeni su redefinisani preparati legendarne Stimulskin linije, lansirane sada već davnih devedesetih godina. Činjenica da jedan od najluksuznijih francuskih kozmetičkih brendova donosi nov i inovativan anti-age koncept, bila je dovoljna da me zainteresuje da prisustvujem ovom događaju, i to u društvu Igora Prusca, čiji talenat i umeće stoje iza svih fotografija u ovom postu :).


Inovacija se bazira na spoju sastojaka iz mora (retke botaničke vrste nastanjena oko Filipinskog arhipelaga, koja može da postakne proizvodnju kolagena) i biljnih ekstrakata sa tehnološkim sastojcima poslednje generacije. Iza Stimulskin Plus Divine kolekcije stoji sinergističko dejstvo više od 30 odabranih aktivnih sastojaka, koji garantuju "božanski lifting".

Starenje kože ne čine samo promene na njenoj površini. Proces pogađa sve slojeve i zahvata duboke strukture koje daju tonus licu. Masno tkivo se istanjuje i preraspoređuje na licu, a površinski sloj kože se istanjuje.


Darphin Stimulskin Plus Divine serum i multikorektivna krema ( za normalnu ka suvoj, i za suvu ka veoma suvoj koži) deluju na sve nivoe starenja. Serum vraća izgubljene konture i volumen licu, jačanjem gustine i elastičnosti kože. Krema obnavlja gustinu kože i zaglađuje njenu površinu, pruža lifting, smanjenje bora, učvršćivanje, prosvetljavanje, i obnovu kože.


Za nanošenje kreme i seruma, Darphin preporučuje specijalnu masažu kako bi se stimulisale energetske tačke, relaksirali mišići i pojačala penetracija sastojaka u kožu (slika ispod: sa leve strane aplikacija seruma, sa desne strane aplikacija kreme).


U masažu kao jedan od efikasnijih a zdravih načina podmlađivanja uverila sam se nekoliko puta (kako lično tako i posmatrajući efekte masaže na maminom licu). Dobro odrađena masaža opušta mišiće, poboljšava cirkulaciju, ublažava postojeće i usporava nastanak novih bora. U Darphin salonima radi se "duboka masaža" - zaštitni znak Darphin anti-age tretmana - koju je osmislio Pierre Darphin, pre oko pola veka. Tretman ne deluje samo površinski, na kožu, već pospešuje bolji tonus dubljih tkiva i mišića, ubrzava cirkulaciju i doprinosi zategnutijem izgledu kože, a radi se različitim uljima, zavisno od stanja i potrebe kože.

Na Stimulskin Plus Divine događaju, imala sam zadovoljstvo da se prepustim Jovani, ovlašćenom Darphin terapeutu iz Metropoliten Beauty salona, te sam više od pola sata uživala u čarima čuvene masaže.








Kažu da su Darphin tretmani poseban spoj efekta i uživanja, a ja bih rekla da su nešto poput aromatične manualne terapije, sazdane od laganih ali ciljanih pokreta i gotovo neuhvatljivih mirisnih nota. Nakon masaže, lice se probudi, zategne i oživi nekom skrivenom energijom. Kesice ispod očiju se značajno smanjuju, nadutost nestaje, a koža je jedra i uglačana. Ukoliko zahtevate luksuz i želite vidljive rezultate podmlađivanja, Darphin duboka masaža je svakako nešto što preporučujem :).

8 komentara

  1. Čoveče, koja je ovo uživancija! Ne bih se ništa bunila...

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan event je bio. Na tebi se vidi da maksimalno uživaš. I naravno, Igorove fotografije ostavljaju bez reči :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čak i ako nisi ljubitelj ove vrste tretmana, nakon par minuta pošto mirisi počnu da omamljuju, moraš da uživaš :).

      Izbriši
  3. Ako išta obožavam i za što bih odvojila novac, to su masaže lica. Predivno i tako korisno, i za kožu i za psihu. Zavidim ti, rado bih bila na tvom mjestu a Darphin je kvalitetan brend tako da jedno plus drugo-pun pogodak! Odoh se sad sama izmasirati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, ranije sam razmišljala u stilu: ma ko još ima vremena za masažu lica. Promenila sam mišljenje kada se mama jednog dana vratila iz kozmetičkog salona, sa sličnog tretmana. "Push up" efekat je bio vidljiv, a koža nekako jedra. Nisam verovala da jedan sat masaže može da napravi takvu promenu :).

      Izbriši
  4. Mogu zamisliti kako si uživala u masaži! Zavidim...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uputstvo za masažu je primenljivo na većinu krema i seruma, pa pratim sličice i vežbam ispred ogledala :).

      Izbriši