Avon Care RICH i RENEWING kreme za lice

Linija Avon Care je linija proizvoda za negu tela i lica namenjena celoj porodici. Sadrži hipoalergijski i dermatološki testirane proizvode, uključujući losione za telo, zaštitne kreme za ruke, balzame za usne i kreme za lice prilagođene različitim tipovima kože.

Ovde će biti reči o kremama za lice i to o dve: renewing moisture firming face cream i rich moisture nourishing face cream. Obe kreme sam naručila na promotivnoj ceni od po 169 dinara.

Rich moisture nourishing face cream ili krema za lice sa sojom i vitaminom E odgovara suvoj koži lica. Krema se brzo upija i pravi lagani film na koži. Moja koža je normalna sa blagom T zonom, i ja sam je koristila kao noćnu kremu. Izrazito je hranljiva i blago žućkaste boje. Miris je prijatan i vrlo diskretan.


Renewing moisture firming face cream ili krema za zatezanje kože lica sadrži anti aging kompleks. Avon tvrdi da je  za sve tipove kože, međutim ja je ne bih preporučila osobama sa suvom kožom, jer je krema vrlo lagana. Iz istog razloga mislim da se može koristiti isključivo kao dnevna krema. Veoma se brzo absorbuje i ako je i jedna krema dala čuveni "osećaj svežine"  mom licu, onda je to ova! Spada u moje omiljene kreme i vrlo često je koristim kao podlogu ispod pudera. Krema je čisto bele boje i diskretnog je mirisa (koji podseća najviše na one apotekarske kreme za lice).


Avon je "podmladio" kompletnu Avon Care liniju novim dizajnom, pa su i ove kreme u novim i vidno manjim  :D pakovanjima od 100ml. Mada priznajem, stara pakovanja od 200ml jesu bila oooogromna za jednu kremu za lice. Bar što se mene tiče, moje lice se relativno brzo zasiti kreme, pa sam prinuđena da je promenim. Tako mi ova manja pakovanja više odgovaraju.

Sve u svemu fini proizvodi, za svakodnevnu upotrebu,  zadovoljavajućeg kvaliteta veoma povoljne cene.


* * * * 

  



2 komentara

  1. Imam veliku porodičnu kremu iz ove kolekcije i obožavam je. Za svakodnevno mackanje ruku i tela je skroz OK. Mom licu ne donosi ništa posebno. Posle kupanja par puta sam i ćerkicama mazala telo i primetila sam da im je koža sasvim mekana i nežna čak i sutradan. :-*

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam veliku porodičnu kremu iz ove kolekcije i obožavam je. Za svakodnevno mackanje ruku i tela je skroz OK. Mom licu ne donosi ništa posebno. Posle kupanja par puta sam i ćerkicama mazala telo i primetila sam da im je koža sasvim mekana i nežna čak i sutradan. :-*

    OdgovoriIzbriši