ANEW REJUVENATE 24 Hour - magična ali zlobna pomadica :)

Inače sam zadovoljna "temperamentom" svog lica :) Nikada nisam imala nekih posebnih problema sa kožom, ni akni, ni ožiljaka. Već obična tonirana hidrantna krema "odradi" posao. I sve bi bilo lepo da mi se relativno često, iz krajnje misterioznog razloga, ne pojavljuju veliki, ružni useci ispod očiju. 


Probala sam mislim sva sredstva protiv podočnjaka koja se mogu naći na našem tržištu a i dalje! I jeftinija i skuplja i najskuplja. Većina nije imala nikakvog dejstva, neka su vidno pomogla. Krema koja je pokazala najbolji efekat u smanjivanju mojih podočnjaka i vidnom zatezanju kože je Anew Rejuvenate 24h! 

Opis: ANEW Rejuvenate 24h eye moisturizer je zamišljena kao celodnevna krema za predeo oko očiju. Dnevna krema je dizajnirana da umanji krugove ispod očiju i zaštiti osetljivu kožu kapaka od sunca - sadrži SPF 25! Noćna krema je formulisana da smanji nadutost kapaka i redukuje pojavu finih bora u predelu očiju, tako da se ujutru probudite osveženog i obnovljenog pogleda.

Obe kreme su lagane teksture, dnevna (bela) je više vodenkasta dok je noćna (zelena) masnija. U obe varijante dovoljno je naneti malu količinu, divno se razmazuju. Dnevna se brže absorbuje nego noćna.


Kada sam počela da koristim ovu kremu, prvo sam isprobala noćnu - jer je bilo veče. Nanela sam je i zaboravila na nju. Nisam zapravo očekivala nikakav naročit efekat - svakako ne posle prvog nanošenja! Ne bih je se ni setila ujutru, da nisam primetila promenu u ogledalu! Kapci nisu bili naduti kao inače a "kese" su postale "kesice" i nekako su se više povukle ka gore!!! :D

Međutim, dnevna krema me je, u toku tog istog dana,  naterala da plačem i to bukvalno. Oduševljena dejstvom noćne, naravno da sam brže bolje "nabacila" dnevnu. Inače, vodim računa kada nanosim kremu da je nanesem isključivo na kožu - ne i u oko! Međutim da li zbog toplote, ili sam ja možda prvi put preterala sa količinom, kako bilo, krema se nekako našla u oku i doslovno počela da peče! Kao da vam neko sipa kiselinu - takav je osećaj. Suze su krenule refleksno, jer je oko, prilično iziritirano, pokušalo da spere to "nešto". Morala sam da se umijem i narednih 10 minuta mi je trebalo da potpuno isperem kremu i da oči prestanu da mi suze. Elem, ne znam u čemu je trik? Da li sam ja alergična na neki sastojak ili je to možda zbog SPF 25 ili nešto treće. (Btw, baš bih volela da znam da li su drugi imali slična iskustva?).


Nakon ovoga, nastavila sam da koristim dnevnu kremu ali strogo ispod očiju - na podočnjacima i mogu samo da kažem da deluje sjajno! Ništa pre ove kreme nije uspelo da mi podigne kesice i učini ih manjim i zategnutim!

Pakovanje&dizajn: Pakovanje se zapravo sastoji iz dva, fizički odvojena - pregrađena dela od po 10ml, u jednom je noćna krema u drugom dnevna. Ideja mi se sviđa, naročito kada negde putujem (ne moram da teglim dve, već samo jednu "kremu" :) 

Zaklučak: Za moju kožu izuzetno efikasna krema što se tiče dejstva na podočnjake. Međutim, mislim da ću kada je istrošim, umesto nje naručiti Clinical eye lifting takođe iz Anew linije - možda ta bude podjednako efikasna ali  manji "zloća" od Rejuvenat 24h :) Za preporuku ne znam šta da vam kažem, ako su vam podočnjaci boljka - želećete da probate sve pa i ovu i ja vam je preporučujem, ali ako nisu, za običnu anti - wrinkles negu kože, najbolje da Anew  Rejuvenat 24h zaobiđete!


* * *










6 komentara

  1. Nisam ovu probala, pa ne znam da li peče, ali mi je ona u belom pakovanju (mislim anew clinical), isto podeljena na dva dela, jedna od najboljih okoloočnih krema ikad! Osim sa podočnjacima, koji su mi manji problem, imam i problem što mi je koža ispod očiju suva, a kad je suva, pojavi mi se po nekoliko borica ispod i ne mogu lepo da stavim ni korektor ni ništa. Ova krema je jedna od retkih koje mi dovoljno nahrane to područje noću, dok mi je danju dovoljan i onaj gel u narandžastom delu. Beli deo je malo masniji/teži, ali ne preterano, ali meni super odgovara jer mi baš izgladi taj predeo. Tako da, eto, ja preporučujem anew clinical. Još samo da kažem da meni od (u proseku) svake druge kreme suze oči, ali od ove ništa.
    Hvala na pažnji :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Sviđa mi se komentar :D Tema o podočnjacima u 3AM xD Da to je clinical, bela sa narandzastim gelom :) Pa meni oči skoro nikada ne suze na kremu,tako da me je ova stvarno šokirala :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni su od ove kreme takodje suzile oci (i to isto od dnevne), sto me iznenadilo, buduci da ovu clinical koristim godinama i presjajna mi je! Toliko mi odgovara da uvek imam po jedno ili dva pakovanja u rezervi :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam 39 godina, i pre nekoliko godina sam prvi put probala anew clinical kremu za negu kože oko očiju. Tada mi je zaista peglala borice i nije iritirala oči. Leti sam koristila kremu u plavom pakovanju zbog zaštitnog faktora, smanjivala je podočnjake i nije iritirala oči. Inače, imam običaj da menjam kreme, paste za zube, šampone,...,ali uglavnom koristim preparate sa sličnim dejstvom. Elem, da se vratim na anew clinical. Pre par meseci počela je da me pecka koža na gornjim kapcima i da se peruta, a i činilo mi se da više nije bilo nikakvog pozitivnog efekta. Prestala sam da koristim pomenutu kremu i neprijatnosti su nestale. Trenutno koristim anew genics oko očiju, smanjuje podočnjake, za bore još ne mogu ništa reći.

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja sam plakala od ove kreme i jedva sam docekala da je potrosim!!!

    OdgovoriIzbriši